2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه خداروشکر ....قشنگ استراحت کن دو سه هفته دیگه رو سونو انشالله ک خوب میشه ب کسی هم نگو فعلا

بنطرت بتام خوبه چون دکترم گفته بالای 1000 باید باشه و زیر هزار 48 ساعت دیگ مجدد تکرار کنن البته فردا میرم دکتر ببینم دقیق چی میگه  

بنطرت بتام خوبه چون دکترم گفته بالای 1000 باید باشه و زیر هزار 48 ساعت دیگ مجدد تکرار کنن البته فردا ...

اره خیلی خوبه بتای خواهر من ۶۰۰ بود ....بتان عالیه نهایت یبار دیگه تکرار میکنی ک تو ۴۸ ساعت باید یکونیم الی دوبرابر بشه فقط مراقب باش خونریزی اینا نکنی چون تو دوره استراحت لک داشتی خیلی حواست باشه ب استراحتت مطلقا رابطه نداشته باش و جارو نکش خم و راست نشو 

♾️🖇❤️

اره خیلی خوبه بتای خواهر من ۶۰۰ بود ....بتان عالیه نهایت یبار دیگه تکرار میکنی ک تو ۴۸ ساعت باید یکو ...

نمیدونم چرا انقد استرس دارم امروز سر جواب گرفتن ی استرسی کشیدم راستش دوس داشتم بتا بالای 1000 باشه ولی نشد آخه میترسم آزمایش بدم نره بالا لکه بینی هم دیگ. خداردصدهزار مرتبه شکر قطع شد 

آره کار خونه زیاد نمیکنم یعنی اصلا حالم ندارم 😁

نمیدونم چرا انقد استرس دارم امروز سر جواب گرفتن ی استرسی کشیدم راستش دوس داشتم بتا بالای 1000 باشه و ...

نه اصلا استرس نگیر عدد بتات خیلی خوبه برای ۴ هفته  بالای هزار معمولا برای جنین های پنج روزس   استراحت کن ایشالا نی نی خوشگلت و بغل بگیری 🥲🥲🥲💕💕💕💕

♾️🖇❤️

ممنون گلم برام دعا کن همه چی خوب پیش بره خیلی تو این راه اذیت شدم

میفهمم عزیزم ..‌انشالله سختیا برات اسون شن سونو قلب رو ک بری دیگه ۹۰ درصد خیالت راحت بشه  منم در جریان بزار کلا هرچی شد بهم پیام بده راستی چند سالته؟

♾️🖇❤️