2821
2789

یک اینکه از برنامه اسپاتیفای میدونید‌چیه اگر اطلاعی دارید میخواستم ببینم اکر همینجوری بریم داخل برنامه و اشتراکشو نخریم موسیقی گوش بدیم حلاله و حداقل از این طریق گوش بدیم حقی به خواننده داده میشه؟ اکر نه اکر بخوایم رایگان گوش بدیگ اشتراک نخریم ازکجا گوش بدیم‌که حقی ضایع نشه؟ ممنونم

سوال دوم اینکه سوال داشتم ازتون به نظرشما همین در مورد حلال و حرام ک گناه و ثواب این مسئله دیدید داخل اینستاگرام و اکسپلور اینستا گرام پیج هایی هستند که فیلم و سریال هارا پوشش میدن اونارو هم نگاه کنیم گناهه چون نمیدونیم عوامل سریال یاریرنویس و اینا راضی هستند یانه

17:34:37 | 1403/12/12

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام خب شاید خواننده راضی نباشه و ما رایگان گوش میدیمدرمورد سوال دومم نظری ندارید

نه، فقط مورد اولو درک نمیکنم چون این سایتا یعنی سایتای رسمی خب واسه انتشارش یه چیزی به خواننده میدن دیگه چرا حروم باشه

سلام خب شاید خواننده راضی نباشه و ما رایگان گوش میدیمدرمورد سوال دومم نظری ندارید

🤦‍♀️🤦‍♀️

خواننده ها خودشونن که آهنگاشونو منتشر میکنن توی یوتیوب و اسپاتیفای

تا استریم بگیرن و ویو شون افزایش پیدا کنه

همشون رایگانن🤦‍♀️

بعدش آلبوم آهنگشونو میدن بیرون، که اونو باید بخری اگه دوست داری

کلا کسب درامد خواننده ها از 2 صورته، یکی فروش آلبوم، دوم کنسرت

اگه طرفداراش اهنگو گوش نداده باشن چجور میخوان برن آلبوم رو بخرن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

نه، فقط مورد اولو درک نمیکنم چون این سایتا یعنی سایتای رسمی خب واسه انتشارش یه چیزی به خواننده میدن ...

نمیدونم واقعا شاید من اطلاع ندارم و درجریان نیستم بکیم نیست بهم بگه اگرمیدونه کسیو نمیشناسید تگ کنم خداخیرتون بده

نمیدونم واقعا شاید من اطلاع ندارم و درجریان نیستم بکیم نیست بهم بگه اگرمیدونه کسیو نمیشناسید تگ کنم ...

نمیدونم ولی اونایی که بهتر از احکام سر در میارن الان میان نگران نباش

🤦‍♀️🤦‍♀️خواننده ها خودشونن که آهنگاشونو منتشر میکنن توی یوتیوب و اسپاتیفایتا استریم بگیرن و ویو شو ...

ممنونم ازتون شما مطمعن هستید یعنی الان مثلا یک آهنگیو سرچ بزنم از سایت هاب مختلف گوگل بیادبالا گوش کنم حلاله راضی هستند؟ یاازاسپاتیفای گوش بدم اسپاتیفای دادم ولی اشتراک نخریدم به صورت رایگانشو دارم میگم

میگم خداخیرتون بده میشه لطفا درمورد سوال دومم توروخدا چیزی میدونید بگید من به جواب سوالم برسم

نمیدونم واقعا شاید من اطلاع ندارم و درجریان نیستم بکیم نیست بهم بگه اگرمیدونه کسیو نمیشناسید تگ کنم ...

نه عزیزم حروم نیست 

اگه بازم ناراحتی هر هفته به نیتشون یه پولی بنداز صندوق‌ صدقات 

دختر مازندرانم

نه عزیزم حروم نیست اگه بازم ناراحتی هر هفته به نیتشون یه پولی بنداز صندوق‌ صدقات

سلام شما مطمعن هستید؟ اینکه گفتید حرام نیست از کجا گوش بدم همون اسپاتیفای بدون اشتراک؟یا سایت های مختلف گوگل؟

درمورد سوال دومم نظری ندارید الهی خداخیردوعالمتون بده

سلام شما مطمعن هستید؟ اینکه گفتید حرام نیست از کجا گوش بدم همون اسپاتیفای بدون اشتراک؟یا سایت های مخ ...

فرقی ندارن از هردو گوش بدین 

اما حروم نیست عزیزم

اگه بازم دودلی آپ مستر تهران نصب کنید رایگانه

دختر مازندرانم

فرقی ندارن از هردو گوش بدین اما حروم نیست عزیزماگه بازم دودلی آپ مستر تهران نصب کنید رایگانه

اپ مستر تهران خواننده هاخودشون میزارن موزیکشونو توی برنامه؟سوال دومم رو دیدید

🤦‍♀️🤦‍♀️خواننده ها خودشونن که آهنگاشونو منتشر میکنن توی یوتیوب و اسپاتیفایتا استریم بگیرن و ویو شو ...

ازتون خواهش میکنم راهنمایی کنید من دنبال جوابم تا به جواب برسم دوسوالمو اگر میدونید بگید لطفا خداخیرتون بده خیردوعالم خداالله الله خداخداپیامبراسلام امام زمان خدا خدامادرعمه خدا خانم خانم دخترخانم خانم خانم خانم الله مادرعمه خانم خانم دخترخانم خانم خانم خانم مادرخانم سادات خداالله همگی الله ائمه اطهارهمگی الله خداالله خداالله

اپ مستر تهران خواننده هاخودشون میزارن موزیکشونو توی برنامه؟سوال دومم رو دیدید

نه آپ مستر تهران خواننده ها نمیزارن 

برای تماشا فیلم میتونید از روبیکا فیلم ببینید کاملا رایگانه و حلال 

دختر مازندرانم