2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفی نزدن ولی زده منفی

خیلی کمه واسه ۸ روز،تاخیر بنظر منم منفیه

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

اره من روز ۷ ام ۱۶ بود بهم میگفتن خارج رحمی یا شیمایی هست

منم صبر میکنم تا طبیعی پریود شم . دکتر گفت بیا پروژسترون بزن ولی نمیرم . دیروز،سونو دادم اندومترم ضخیم بود 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

منم صبر میکنم تا طبیعی پریود شم . دکتر گفت بیا پروژسترون بزن ولی نمیرم . دیروز،سونو دادم اندومترم ضخ ...

نه برو بزن زود پریود میشی اگر باردار باشی جاش سفت تر میشه و پروژسترون برای بارداری خیلی خوبه هورمون زنانه ست

نه برو بزن زود پریود میشی اگر باردار باشی جاش سفت تر میشه و پروژسترون برای بارداری خیلی خوبه هورمون ...

نه دیگه اقدام نمیکنم . روح و روانم واغون شده این ۸ ماه اقدام

سونو دادین؟ تحت نظر دکترین؟به نظرم بیخیال بچه بشید ولی جلوگیری نکنید این راه صد در صدی هستمم این ماه ...

من همسرم مشکل داره دیگه صبر میکنم تا جواب ازماشش نرمال بشه 

سونو دادین؟ تحت نظر دکترین؟به نظرم بیخیال بچه بشید ولی جلوگیری نکنید این راه صد در صدی هستمم این ماه ...

اره دیروز،سونو دادم .