2777
2789
عنوان

مادر شوهر.خاهر شوهر.جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 34 پست

خداروشكر من شوهرم قبلا پسر بد خونه بوده😂😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ هيچكى نميتونسته تحملش كنه! 🤣🤣🤣 واسه همين خواهر شوهر و مادر شوهرم روزى صد بار دور سرم ميگردن كه نجاتشون دادم😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خدا روشکر نه با مادر شوهر مشکل دارم نه با خواهر شوهر اون جاریه عقب مونده امم بعد شش سال خوبی و رفاقت با شوهرش دعواش شد به همه ما یه لقب که برازنده خودش بود داد و ما هم همه باهاش کات کردیم خدا هم انشا۶الله به راه راست هدایتش کنه منظورم اینه که اصلا با یه همچین ادمایی حرف نباید زد باید پرتشون کرد از زندگی بیرون

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد

من كلا به هر سه تن،كاري ندارم،با سياست باهاشون برخورد ميكنم و آتو نميدم دستشون،شوهرمم نميفرستم بره جلو كه بعدا بفهمن من ناراحت شدم.از ي كوش ميكنم تو از ي كوش ميكنم بيرون اصلا برام اهميت نداره حرفاشون.فقط شوهرم و بجم

خدایا بابت داده و ندادت شکر

من رك هستم 

چيزي ناراحتم كنه به طرف ميگم 

خوشمم نمياد كسي هم پشت سرم حرف بزنه ازم ناراحته بياد تو صورتم بگه حالا يا من دليل خودمو دارم ميگم قانع ميشه يا نميشه يه معذرت خواهي ميكنم و تمام 

ازاينكه حرف كش پيدا كنه و اطرافيانم ٤تا بذارن روش و هي بگن بدم مياد 

این سه تا اصن واسم معنی ندارن بخدا منو میبینن سااااکت میشن جرعت متلک انداختنو ندارن میدونن ده تابجاش توآستینشون میکنم😆😆😆

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
من خدا روشکر نه با مادر شوهر مشکل دارم نه با خواهر شوهر اون جاریه عقب مونده امم بعد شش سال خوبی و رف ...

اخه نميشه كات كرد كه هر چي باشه مادر و خواهر شوهر هستن اون دوس داره باشن مخصوصا برا من كه حركات نمايشي پيش شوهر جان دارن در حد تيم ملي خودمم كم كم باورم ميشه خوبه ولي شوهر كه ميره بله روز از نو روزي از نو

sani o pembe iki çizgi gördüm andan bila çooook seviyorüm

خوبه حرف منطقی زدنولی این بر وقتی هست که طرف مقابل منطقی باشه نه فقط حرف خودش رو بزنه. ما شهر خودمون نیستیم شوهرمم کارش زیاده الان که پنجشنبه است هنوز نیومده خونه بخاطر کار شوهرم دیر میریم شهرمون. بعد خواهرشوهرم باهام دعوا میکنه میگه تو داداشم رو ازم گرفتی. از وقتی تو اومدی ازم فاصله گرفته. منم چند بار مودبانه باهاش حرف زدم بش کفتم بخاطر کار اونه که نمیتونیم زیاد بیایم درضمن هر کس ازدواج میکنه مسولیت های دیگه ای داره که از خانوادش فاصله میگیره. مخصوصا الان با دو تا بچه کوچیک. بش گفتم منم از خانوادم فاصله گرفتم. شاید دو ماه نبینمشون. هزاران مورد دیگه هم هست. الانم باهاشون قهرم.....

میشه با موبایل طرح زد حرفید؟

اونو نمیدونم.ولی بنظر من میشه چون با موبایل بزنگی رو قبض یا از شارژت میره ولی توشهری حساب میشه پس با طرح میشه زنگ زدین همون اول راجب هزینش بپرسین 

خیلیا بمن تل دادن زنگ زدم همون اول گفتن دقیقه ای دو هزار تومن سریع تشکر کردم و قط کردم اشکال نداره سوال کردن

اخه نميشه كات كرد كه هر چي باشه مادر و خواهر شوهر هستن اون دوس داره باشن مخصوصا برا من كه حركات نماي ...

من با جاریم کات کردم مادر شوهر و خواهر شوهرم حرف ندارن تازه خواهر شوهرم زن داداشم میشه جاریم انقدر بدجنسه هیشکی باهاش رفت و امد نمیکنه مادرشوهرمم به پسرش گفته خودت بیا ولی حق اوردن اونو نداری واسه اینکه از کوچکترین چیزا حرف در میاره و دعوا راه میندازه 

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
خوبه حرف منطقی زدنولی این بر وقتی هست که طرف مقابل منطقی باشه نه فقط حرف خودش رو بزنه. ما شهر خودمون ...

چه خواهرشوهر عقده ای خوب کردی جواب دادی میگفتی داداشت هم منو از خانوادم دور کرده 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت