2777
2789
عنوان

مادر شوهر.خاهر شوهر.جاری

503 بازدید | 34 پست

دیدم بیشتر مطلبای سایت ایناس گفتم ی نظر کلی بدم شما نظر کلیتونو بدین

ببینین هر ادمی تو ی خونواده بزرگ شده با ی اخلاق خاص ک شاید ما بپسندیم با نپسندیم.مخصوصا این سه نفری ک بعنوان موضوع تاپیک نوشتم.بنظر من شما خودتونو اذیت نکنین و حرص نخورین.چون هر روز با این ادما سر و کار دارین بهترین کار اینه ک حرف توی دلتونو ک تو نی نیسایت میایین میگین رومودبانه ب خود افراد بگین.حالا اینجا طرف مقابل دو تا راه در مقابل حرف شما داره.اگر منطقی باشه میپذیره اگر نه ممکنه یکم بهش بربخوره جوابتونو با بی ادبی بده یا پشتتون بحرفه اما بعد ی مدت براش عادی میشه ک زن فلانی حرفشو مودبانه و رک و راس میزنه 

برای مثال

جاری من طبقه بالای ماست

مادر شوهرم دوست داره هر وقت میره خونه اون منم برم

هر وقت میاد خونه من جاریمم بیاد 

اما من زندگیه شخصیمه دوس ندارم کسی برام برنامه بچینه تا دیدم داره مادر شوهره بد عادت میشه ب مشاور زنگ زدم و گفت مودبانه این قالب رو بشکن و من شکستم این دفه من خونه جاریم نرفتم جاریمم خونه من نیومد و مادر شوهرم گفت چرا خونش نیومدی؟ من گفتم دیگه نیومدم قیافش برگشت و گفت میومدی فلانیم میومد گفتم من اونو دعوت کردم ولی گفت میخام برم جایی نمیتونم بیام.درصورتی ک از طبقه بالا صدای چرخ خیاطیش میومد اخه خیاطه جاریم.

ممکنه چند بار دیگم بگه ولی این موضوع اساسی حل شد

شما هم مشکلاتتون رو اشاسی با خوده طرف مقابل و مودبانه حل کنید به مشاوره های تلفنی زنگ بزنین 

من ب مشاوره های تلفنی میزنگم و خیلی راضیم

ببخشید طولانی شد

اسکار وحشتناکترین عنوان میرسه به شماااا......خخخخ....منم قبلاسرشوهرم خالی میکردم یا گریه و اعصاب خوردی اماالان به قول شما درقالب مودبانه حرفمو میزنم...

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
اسکار وحشتناکترین عنوان میرسه به شماااا......خخخخ....منم قبلاسرشوهرم خالی میکردم یا گریه و اعصاب خور ...

هاهاها

احسنت برشما ...اسکار بهترین کار و بهترین تغییر میرسه به شما  قلب ننه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جارى منم طبقه بالاى ما هستش هر روز خودشو پسرش ميومدن صبا ديگه كلافم كرده بودن صبا ادم تو خونه كلى كار داره خب بچشم شلوووغ چن بار پسرش اومد درو باز نكردم الان يه هفته اس نميان فك كنم قهر كردن ميحرفيما ولى نميزاره بچش بياد والله خيلى راحت شدم هر روز صب استرس داشتم ميومد با حرفاش اعصابمو خورد ميكرد

جارى منم طبقه بالاى ما هستش هر روز خودشو پسرش ميومدن صبا ديگه كلافم كرده بودن صبا ادم تو خونه كلى كا ...

درهمین حد ک میحرفین کافیه.چه لزومی داره ک هر روز هر روز بیاد خونت امدو خونه ادم کثیفه دوس نداره جاری بیاد والا

خوب کردی درو باز نکردی.بعدم بگو تازگیا شبا خابم نمیبره بجاش ازینور تا دیروقت میخابم

من یه بار زنگ زدم بعد یه ماه دیدم پول تلفنمون اومد ۱۳۰تومن. برق از سرم پرید. مجبورم شدم خودم بریزم ت ...

هزینه این ب اندازه هزینه داخل شهری میندازه.بیش از نیم ساعتم نمیتونن مشاوره بدن 

یعنی هر مشاوره نیم ساعته ۱/۸۰۰ تومن اگه زودتر تموم شه ک کمتر تقریبا دقیقه ای ۶۰ تومن

درهمین حد ک میحرفین کافیه.چه لزومی داره ک هر روز هر روز بیاد خونت امدو خونه ادم کثیفه دوس نداره جاری ...

اره بابا ميومد بعد ميرف پيش خواهر شوهرم اينا از من ميگف كه رفتم خونشون منو ديد گوشيشو برگردوند پشتشو گذاشت اينو شنيدم خيلى ناراحت شدم فهميدم ميخواد بهم تهمت بزنه با اينكه هر وقت ميومدن گوشيم همش دست بچش بود بازى ميكرد ديگه تصميم گرفتم خونه نزارمش