دیدم بیشتر مطلبای سایت ایناس گفتم ی نظر کلی بدم شما نظر کلیتونو بدین
ببینین هر ادمی تو ی خونواده بزرگ شده با ی اخلاق خاص ک شاید ما بپسندیم با نپسندیم.مخصوصا این سه نفری ک بعنوان موضوع تاپیک نوشتم.بنظر من شما خودتونو اذیت نکنین و حرص نخورین.چون هر روز با این ادما سر و کار دارین بهترین کار اینه ک حرف توی دلتونو ک تو نی نیسایت میایین میگین رومودبانه ب خود افراد بگین.حالا اینجا طرف مقابل دو تا راه در مقابل حرف شما داره.اگر منطقی باشه میپذیره اگر نه ممکنه یکم بهش بربخوره جوابتونو با بی ادبی بده یا پشتتون بحرفه اما بعد ی مدت براش عادی میشه ک زن فلانی حرفشو مودبانه و رک و راس میزنه
برای مثال
جاری من طبقه بالای ماست
مادر شوهرم دوست داره هر وقت میره خونه اون منم برم
هر وقت میاد خونه من جاریمم بیاد
اما من زندگیه شخصیمه دوس ندارم کسی برام برنامه بچینه تا دیدم داره مادر شوهره بد عادت میشه ب مشاور زنگ زدم و گفت مودبانه این قالب رو بشکن و من شکستم این دفه من خونه جاریم نرفتم جاریمم خونه من نیومد و مادر شوهرم گفت چرا خونش نیومدی؟ من گفتم دیگه نیومدم قیافش برگشت و گفت میومدی فلانیم میومد گفتم من اونو دعوت کردم ولی گفت میخام برم جایی نمیتونم بیام.درصورتی ک از طبقه بالا صدای چرخ خیاطیش میومد اخه خیاطه جاریم.
ممکنه چند بار دیگم بگه ولی این موضوع اساسی حل شد
شما هم مشکلاتتون رو اشاسی با خوده طرف مقابل و مودبانه حل کنید به مشاوره های تلفنی زنگ بزنین
من ب مشاوره های تلفنی میزنگم و خیلی راضیم
ببخشید طولانی شد