2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربع بانکی اگه ریسک پذیر هستی اوه نیستی طلای بدون اجرت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

طلای بدوت اجرت 

چون در حال حاضر حبابش بالاعه 

دوم فروشش سخته و خیلی کمتر برمیدارن

تقلبی توش زیاده 

بدون احرت میخری با سود ۲،۳درصد بخر

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چطور عزیزم دلیلی داره اینکه میگی؟

نه 

اصلا هم سررشته ندارم ولی همینجا یه خانم میگفت سکه پارسیان تعداد زیاد خریدم حالا فهمیدم یه تعدادش تقلبی هست

گفتم شاید سکه هم همینطور باشه

یه روز طلا فروشی بودم یه آقا آمد گفت آقای فلانی یه پارسیان بده ، فروشنده از زیر شیشه یکی داد . خریدار گفت یکی از اون خوب هاش بده ،فروشنده گفت حالا که یه خوب میخوای اینو بگیر بعد دست کرد از زیر میز پایین مغازه یکی بهش داد 

نمیدونم دیگه شوخی بود و با هم آشنا بودن و سرکاری بود یا واقعی

خلاصه از جای معتبر و آشنا خرید کن حتما هم فاکتور بگیر 

آهان پس بدون اجرت بهتره درسته؟ حباب سکه زیاده؟

اره 

ببین سکه کلا با حبابه مثلا سکه امامی حبابش از ۴تومن بوده تا ۱۳تومن 

اگه خبابش پایین باشه بخری خوبه وقتی حبابش بیشتر میشه ارزش نداره چون تو پول حباب میدی نه وزن طلا

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
سکه پارسیان بخرطلا فروش از آشناها مون هست اون گفت سکه پارسیان بهتره

اصلا پارسیان خوب نیست 

تقلبی زیاده 

و خیلی پایین برمیدارن 

برای مبالغ کم یا کادویی خوبه 

تو مبالغ بالاتر طلای بدون اجرت با سود ۲،۳درصد خوبه

نه اصلا هم سررشته ندارم ولی همینجا یه خانم میگفت سکه پارسیان تعداد زیاد خریدم حالا فهمیدم یه تعدادش ...

آره از جای معتبر میخرم همیشه وقتیم بخوام بفروشم خودش راحت ازم می‌خره

فقط نگران این بودم ک کدومش بهتره برای خرید مثل اینکه میگن سکه خیلی حباب داره طلای بدون اجرت بهتره 

قطعا سکه ربع تمام نیم هرچی طرح قدیم باشه بهتره چون حبابش خیلی خیلی ناچیزه پارسیان و اصلا قبول ندارم طلام نه فقط سکه طبق تجربه گفتم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻