2777
2789
عنوان

چه جوری از دعوا کردن نترسیم

119 بازدید | 15 پست

من خیلی ترسو ام یعنی اصلا حال و حوصله ی جنگ و بحث و در گیری ندارم خیلی اوقات حقم پایمال میشه خیلی اوقات غرورم جریحه دار میشه چون اصلا نمیتونم با صدای بلند حرف بزنم و در لحظه جواب بدم تپش قلب میگیرم و کلا حتی اگر صد درصد حق باهام میشه نمیتونم دفاع کنم دیگه خسته شدم از این اخلاقم ،کلا خیلی صبور هم هستم یعنی صبور حرص درآر ولی نمیتونم اصلا حالا اگر بعدا هم خودخوری نکنم خوبه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وای چقد برعکسیم من دیگه باز از اون ور بوم افتادم انقد دعوایی و عصبی ام که همیشه برام دردسر میشه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا دیروز توی مدرسه ی پسرم با اینکه حق باهام بود و هزار تا جواب میتونستم بدم لال شدم مدیر هرچی دلش خواست گفت😭😭😭اونم جلوی ده تا مادر دیگه نتونستم نه از حق خودم نه بچم درست دفاع کنم 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وای چقد برعکسیم من دیگه باز از اون ور بوم افتادم انقد دعوایی و عصبی ام که همیشه برام دردسر میشه

تو بهتری

منم اهل دعوا نیستم 🥲

یعنی آنقدر مثل من که وایسی توهین بشنوی

بگو دعوا شه وقتی حق با منه، اونموقع هم حقمون میگیریم اصلا دعوا شهبه طرف بر بخوره وقتی خودش مقصره به ...

شونرم هم همینو میگه ،میگه دعوا هم جزئی از زندگی هست اما چه کنم که اصلا اون لحظه هنگ میکنم دهانم رو ماست مایه کردن اصلا،حالا صدتا جواب هم توی آستین دارم،خیلی هم محتاطم آخه اون لحظه صدور فکر میکنم دیروز توی مدرسه ترسیدم جواب بدم اوضاع وخیم بشه شرایط برای پسرم بد بشه

نه توهین کنه من توهین نمیکنم ولی دهنشو صاف میکنم 😂😂

خوبه پس،من اصلا نمیتونم جواب بدم صورتم مثل گچ سفید میشه تپش قلب میگیرم ذهنم خالی میشه اون لحظه اصلا

شونرم هم همینو میگه ،میگه دعوا هم جزئی از زندگی هست اما چه کنم که اصلا اون لحظه هنگ میکنم دهانم رو م ...

شآید ریشه در کودکیت داره 

مثلا پدر یا مادر همیشه بهتون میگفتن، عیبه فلان و ....

البته بزرگ شدن در خانواده ای آرام و محترم که به دور از این مشاکل بودن هم خودش علت بزرگی میشه بر این مسئله شما.

بیشتر تو جامعه باشی و در برابر هجوم اجتماع، یاد میگیری بهتر و راحت تر جواب بدی

شآید ریشه در کودکیت داره مثلا پدر یا مادر همیشه بهتون میگفتن، عیبه فلان و ....البته بزرگ شدن در خانو ...

بله خانواده ی فوق آرامی دارم،کلا اهل بحث و دعوا نیستیم چندتا خواهر وبرادران بچگی همگی توی خونه یادم نمیاد حتی یکبار به هم فحش داده باشیم من خودم هم توی مدرسه بچه ی آروم و درسخون بودم نه به کسی کار داشتم نه کسی کار به کارم داشت الآن اصلا بلد نیستم چه جوری باید حقم رو بگیرم

برو پیش مشاور عزیزم

درست میگی باورت میشه الآن دربرابر شوهرم هم نمیتونم بحث کنم یا حقمو بگیرم همیشه سعی میکنم در آرام ترین حالت ممکن بگذرونم با اینکه شوهرم شرترین آدمی هست که توی عمرم دیده ام با همه سر جنگ داره ،ولی من متاسفانه اینطور😔