2777
2789

بجز کوبیده چون امکان کباب کردن نیس

گوشت گوساله باسینه مرغ چرخ کنم

پیاز سیر ادویه

چه غذاهایی میشه درست کرد

همبرگر یکیش

کوفته

و دیگه ؟

🌿 🌱🪻

کباب تابه ای دو رنگ هم میشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابه حتما نچسب میخواددادم درستشون کنن الان ندارم تابه نچسب

میتونی کباب آب پز درست کني تا حالا کردی؟ 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

لوبیا پلو...کتلت. ماکارونی. با پیاز و سیب زمینی و ادویه قاطی کن سرخ کن بشه غذای نونی....تو هرغذایی میشه ریخت...برا تابه نچسب هم تابه هر جنسی بود بزار حسابی داغ بشه تابه بعد روغن بریز توش بعد توش سرخ کن دیگه چیزی نمیچسبه...قشنگ داغ باشه

نه گلم . چطوریه ؟

عزیزم پیاز رنده میزنی بزرگ باشه. می‌ریزی تو تابه با روغن سرخ میکنی. بعد رب میزنی و توش آب‌جوش می‌ریزی. گوشت ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی ادویه به دلخواه میزنی. اون سس ربی رو میذاری بجوشه زیرش زیاد باشه و پر آب نسبتا. بعد از مایه گوشت عین شامی شکل میدی میندازی تو تابه در حال جوشیدن بعد که مایه گوشتی تموم شد زیرش رو کم میکنی. میذاری قشنگ بپزن و سسش غلیظ بشه. آخر پخت هم یکم زرشک می‌ریزی توش و زعفرون. با پلو میشه خورد با نون هم میشه. خیلی خوشمزه هست