عزیزم پیاز رنده میزنی بزرگ باشه. میریزی تو تابه با روغن سرخ میکنی. بعد رب میزنی و توش آبجوش میریزی. گوشت ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی ادویه به دلخواه میزنی. اون سس ربی رو میذاری بجوشه زیرش زیاد باشه و پر آب نسبتا. بعد از مایه گوشت عین شامی شکل میدی میندازی تو تابه در حال جوشیدن بعد که مایه گوشتی تموم شد زیرش رو کم میکنی. میذاری قشنگ بپزن و سسش غلیظ بشه. آخر پخت هم یکم زرشک میریزی توش و زعفرون. با پلو میشه خورد با نون هم میشه. خیلی خوشمزه هست