سلام دوستای گل مسافرت میخواستیم بریم شمال بنظرتون کدوم ماه بیشتر هوا ابرو بارونه ک بشه قشنگ گشت بندر عباس هستیم و اینجا خیلی کم بارونه دلم بارون زیاد میخواد
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
ببین شمال ثبات نداره ممکنه یهو هوا خراب بشه باز یهو خوب بشه ببین فروردین و اردیبهشت بارون و نمیدونم اما هوا خنکه پارسال یادمه فروردین بارون میومد اما از خرداد ب بعد دیگه هوا رو ب گرما میره هرچند کلا اینجا عمق گرمای وحشتناکش ۳۸درجه هس 🥲
شما فقط بارونو دوست دارید؟اما توجه داشته باش هوا بارونی بشه دریا و جنگل نمیشه رفت البته میدونم شما خودتون دریا دارید اما بازم جاهای توریستی شمال و تو بارون ک نمیشه رفت
شما فقط بارونو دوست دارید؟اما توجه داشته باش هوا بارونی بشه دریا و جنگل نمیشه رفت البته میدونم شما خ ...
ن گفتم ک بارونه زیاد ن فقط هوا ابری و خوب باشه در حد نم نم ن اینکه مثه هوای بندر گرم و شرجی باشه صد درصد بیشتر بخاطر جنگلای قشنگش و هوای خویش دلم میخواد تو فصل مناسبش بیام