2777
2789
عنوان

سریال ازازیل

1957 بازدید | 35 پست

خیلی عجیبه همه چیش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسناکه؟

اره یه مقدار

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بلی

دیدی که این خانم دکتره خواست جن از تو مرجان دربیاره؟

اصلا ربطش به اون اهنگای سنجه دما رو نمیفهمم

یا چرا بااینکه به مانی ربط نداشته سقط بچه اش،ولی با مانی بده

و چرا مانی اینهمه بیش فعال شده

دیدی که این خانم دکتره خواست جن از تو مرجان دربیاره؟اصلا ربطش به اون اهنگای سنجه دما رو نمیفهممیا چر ...

مانی شوکا رو دوست داره ولی چرا با همه زنای تو سریال( حتی مامانه پلیسه😂)گرم میگیره و مخشونو میزنه

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

والا منم دیدمش خیلی فیلم خامی هست 

خیلی سؤال‌های بی جواب توش مونده 

چون ژانر بکر و تقریبا تو ایران زباد باهاش کار ندارن سختیه 

بازیگرهاش خوبن ولی نمیتونن مثل هالیوود جلوه های ویژه عالی از آب دربیارن 

دیدی که این خانم دکتره خواست جن از تو مرجان دربیاره؟اصلا ربطش به اون اهنگای سنجه دما رو نمیفهممیا چر ...

چون اونا برمی‌گردم به گذشتش

شایدم مانی یه کار دیگه ای کرده یا اینکه دیگه شوکا نمی‌خواد تجربه کنه و ناراحته از این موضوع 

انگار مانی میخواد چیزهای بد و از خودش دور کنه

اگه دقت کرده باشید شوکا بیشتر اوقات آهنگ گوش میده شاید برای اینه که میخواد ذهنش جایی نره و به انرژی منفی فکر نکنه

اینا فقط حدسیاتم هستن

خیلی جالبه دست گذاشته رو یک داستان که خیلی‌ها خرافات میدونن! منظورم تسخیر و این داستانعاست 

شوکا جنوب زندگی می‌کرده احتمالا چون اینجور چیزها سمت جنوب بیشتر نامحسوس ربطش دادن به اونور 

مانی خیلی هول 😁 اون دختر که به پسرش گیر داده بود با مانی هم بوده 🤦 نظریه همسرم 👈 یک جن یا حالا هر چی عاشق شوکا بوده یا احتمالا در قبال چیزی شوکا رو بهش دادن ولی یک طوری فرار کرده بعد الان نمیزاره عادی زندگی کنه حتی مانع رابطه اش با مانی ( صدای مادر امیر که تسخیر شده بود یک مرد بود )

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مانی شوکا رو دوست داره ولی چرا با همه زنای تو سریال( حتی مامانه پلیسه😂)گرم میگیره و مخشونو میزنه

یک جورایی همشون توسط یک نفر تسخیر میشن و رفتارشون غیر ارادی انگار ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦