2777
2789
عنوان

ی گوش بچم متفاوته

71 بازدید | 11 پست

کس همچین موردی دیده تجربه ای دارید یعنی مشکلی داره 

چند وقت پیش شنوایی سنجی هم بردم همون گوشش که حالت پف داره جواب نداد گفتن چون سرما خورده  جواب نداد  بعد ۲۰ روز تکرار کن خیلی نگرانم میشه ی گوش ناشنوا باشه تو بیمارستان که چیزی نگفتن شنوایی سنجی انجام دادن ممکنه مشکلی باشه بیمارستان نگه؟تورو خدا تحربه ای دارید بگید من باید چیکار کنم شب وروزم گریس دارم دق میکنم

خدایا شکرت 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به حالت گودی گوش نگاه کن احتمالا دلیل اینکه درست صدا رو به پرده گوش منتقل نمی کنه همینه احتمالا با جراحی اوکی میشه وگرنه قطعا پرده گوشش سالمه. ببر پیش متخصص گوش و حلق و بینی که جراح هم باشه. انشاالله مشکل جدی نیست.

فکرنکنم به فرم گوشش ربط داشته باشه ۲۰روزدیگه ببرش دوباره چک کنن نگران نباش

اتفاقا به نظر من به فرم گوشش مربوطه. اونم با یه جراحی کوچیک اوکی میشه. پرده گوشش سالمه فرمه گوش هست که توی هدایت صدا به داخل گوش و پرده گوش اختلال ایجاد کرده.اما حتما یه متخصص گوش و حلق و بینی که جراح هم باشه ببره بهتره حتما نظر متخصص درست تره. من بر حسب اطلاعاتب که دارم میگم 

نگران نباشید . شکل ضاهری لاله گوش تعیین نمیکنه که گوش سالمه یا معیوب . بیمارستان هم هرگز مشکل بچه رو از پدر یا مادر پنهان نمیکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .