2777
2789
عنوان

بنظرتون مسخرس کسی ارایش نکنه

474 بازدید | 39 پست

صبح تو مدرسه بچه ها مسخره کردن گفتن زشتی دماغت بزرگه ارایش نمی کنی  شبیه پیرایی موهاتم که معلوم نیست زيتونیه  طلاییه چه رنگی البته تو دعوا بهم گفتن روم نشد به مامانم بگم مشکلمو چون میترسم اگه بهش بگم فکر کنه من دختر ضعیفی هستم گفتم بیام سایت ازشما بپرسم ارایش کنم خوشگل ترم یا بی ارایش من خودم ارایش کردن و دوست ندارم تو تاپیک قبلی هم این و گفتم ولی دوستام و بچه های هم سن و سالم بهم تعنه میزنن ۱۵ سالمه

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کتفت

تو یه دختر بااعتماد به مفس و قشنگی که خودتو همینجوری دوست داری و نیازی به تغییر خود واقعیت نمیبینی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

۱۵ ساله اصلا نیاز ب ارایش نداره نهایت ی تینت

اون دوستات ی تختشون کمه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من هم سن تو بودم سبیلامم نمیزدم . ارایش دیگ چ صیغه ایه

مگ سالن مد و فشن شوئه ک ارایش کنی ؟ ول کن دوستاتو بذار هرچی میحان بگن

از الان پوست صورتتو با کلی مواد ارایشی داغون نکن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

تو مدرسه مگه ارایش میکنیدمیفهمم سخته ولی اهمیت نده اپلپیت تو الان فقط درسه

من نه من حتی  موهامو تو مدرسه بافتم نمی کنم ساده شونه میزنم پایین دم اسبی میبندم

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

شت حالا من ببس سالمه هنوزم میگن چرا آرایش میکنی 

حالا بچه ها همه آرایش دارن 

تف تو زندگی من

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!