2821
2789
عنوان

جهت دردو دل

280 بازدید | 15 پست

من شاغلم ساعت ۲از سرکار میرم خونه

با پدشوهرم تو یه ساختم. ن زندگی میکنیم. عصرا غذا میپزم برا شام بشه باقیشم برا ناهار فردا، چند وقتیه شوهرم میره ناهارشو خونه مادرش میخوره، من از سرکار خسته و کوفته میرم تازه زختخوابو از وسط سالن جمع کنم، غذا برا خودم گرم کنم، دیشب ساعت ۸شب زنگ زده چی پختی میخواستی بیشتر بذاری برا ناهار فردا بدی بالا، منم گفتم باشه بیشترش میکنم، دیگه واقعا نفس نداشتم وایسم سر گاز

همونوگذاشتم برا فردا ناهارشون، حتی کم بود و ازش برا خودم برنداشتم

گفتم اشکال نداره این همه اخر هفته ها میرم خونشون به جایی نمیخوره

ولی خب ناراحتم ازینکه شوهرم میره خونه مادرش ناهار میخورره

دیشب سر سفره شامگفتم خیلی بی انصافی غذایی ک من میپزم رو ظهرا کرم کن تا من میام با هم بخوریم، گفت من صبر نمیکنم تا ساعت ۲

گفتم خب خودت بخور گرم بذار تا من میام دیگه وانیسم سر گاز و غذا گرم کردن

گفت مگه میخوای چیکار کنی که غذا گرم کردن سختته

اصلا درکی از خستگی نداشت

گفتم پس چه کاریه من غذا بپزم شام حاضری میخوریم توعم که ناهار میری بالا منم اخه ی کاری میکنم

گفت تو خیلی خوشت میشه همیشه مامان من غذا بپزه تو نپزی؟ 

گفتم من که دارم میپزم تو میری بالا همیشه غذا میخوری 

گفت ازین ب بعد عصرا ک غذا میپزی بیشتر بپز برا ناهار پدر و مادرمم بشه

گفتم داری جدی میگی؟ گفت اره کجای حرفم ب شوخی بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از درک نشدن خیلی خسته م

کلا اخلاق خوبی نداره، حسرت یه محبت کوچیک

حسرت ده دقیقه حرف زدن ب دلم مونده تو این هفت سال زندگی، امروز خیلی داغون بودم تو محل کارم

انگار دیگه نمیتونم بجنگم

بهتر بذار بره بخوره.فقط با مهربونی بگو غذای تو را بذاره رو بخاری تا گرم شه..بیکاری واسه همچین ادمی حرص میخوری؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تقصیر خودته خانم!تا وقتی به حق و حقوقت واقف نباشی وضع همینه.دنبال دلسوزم نباش.اینا چه رفتاراییه که میکنی؟متظورت چیه از این حرکات؟!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
تقصیر خودته خانم!تا وقتی به حق و حقوقت واقف نباشی وضع همینه.دنبال دلسوزم نباش.اینا چه رفتاراییه که م ...

کدوم رفتار و حرکات؟ گفتم اخر هفته ها میرم خونشون، حالا ی بار گفته براشون ناهار درست کن که نمیتونم اشوب کنم

غذا نزار اصلا مادرش کور شه خودش درست کنه کوفت کنن

مادرش خودش درست میکنه بنده خدا، من مشکلی با مادرش ندارم

حتی بهش گفتم من ناراحتم ازین که شوهرم ناهارش خونه خودمون نمخوره

گفت اینو باید شوهرت بفهمه، من نمیتونم وقتی سفره رو پهن میکنم میاد سر سفره بهش بگم تو غذا نخور، راستم میگه خب

یعنی میخوای واسه اونام ناهار بزاری هرروز؟

نه اینکار نمیکنم 

فقط از حرف بی حساب شوهرم شوکه شدم، حتی پیش خودم گفتم بذار یه هفته غذا براشون بپزم وقتی خرجش سه برابر میشه به غلط کرپن میوفته

نه اینکار نمیکنم فقط از حرف بی حساب شوهرم شوکه شدم، حتی پیش خودم گفتم بذار یه هفته غذا براشون بپزم و ...

عزیزم ازمن به تو نصیحت یه روزبپزی میشه وظیفت باید همیشه بپزی،فکرکردی مردامیفهمن خانمم خسته وکوفته کارمیکنه بیرون خونه؟