2777
2789

اجازه نمیخواد بگیری 

دیگه نکته ای نیست😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه نیازی به اجازه گرفتن نیست

ولی خب احترام رو رعایت کن

ترم اول رل نزن رل نزن رل نزن

البته توصیه خودم اینه کلا دانشگاه رل نزنی

😂 چیز دیگه ای نیست

اهان راستی

یه عده ممکنه خیلی پز بدن و اینا، تحت تاثیر اونا تو وارد این رویه ی چندش‌ پز دادن نشو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه نمیخواد بگیری برای بیرون رفتن یا آب خوردن ولی تو کلاس چیزی نخور

استاد و ب اسم استاد صدا کن 

اگر چیزی پرسید ک جوابش و میدونستی دستت و ببر بالا فقط نگو استاد اجازه یا من بگم 

آرایش غلیظ و زیاد نکن ما ترم یکیا رو اینجوری تشخیص میدادیم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

به هیچکس اعتماد نکن و حریم شخصی و احساساتت رو نگو 

همونا رو تو جمع محض تفریح و شوخی تعریف میکنن سکه یه پول میکنن آدمو

دیگه اینکه رفقا رو در ارتباط با جنس مخالف میتونی بشناسی 

با هول جنس مخالف هیچوقت رفیق نشو 

حاضره بخاطر توجه دوثانیه ای یه پسر تو رو قربانی کنه و از چشم همه بندازه

حتی خیلی از بهترین‌های ی که می‌شناختم اینجور مواقع حسادته پنهانشون رو نشون میدادن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اجازه نگیردفتر و جامدادی نمیخواد ببریرفتارت با پسرا عادی باشه در حد سلام خدافظرل نزن ترمای اولوارد ا ...

کلا تا حالا رل نزدم 😂

پس الان چی ببرم با خودم روز اوله خودکار و کاغد و اینا چی ؟ 😂

نه نیازی به اجازه گرفتن نیستولی خب احترام رو رعایت کنترم اول رل نزن رل نزن رل نزنالبته توصیه خودم ای ...

کلا اهل رل و اینا نیستم ارتباطم با جنس مخالف خوب نیس😂

الان روز اوله چی نیازه ببرم 😂

اجازه نمیخواد بگیری دیگه نکته ای نیست😂

روز اوله الان چی نیازه ببرم ؟

کاغذی خودکاری چیزی میخاد ؟

فقط ی کیف کوچیک دارم یه بطری اب میزارم داخلش چون کلاسم تا غروب هست و منم روزه ام 😂

اجازه نمیخواد بگیری برای بیرون رفتن یا آب خوردن ولی تو کلاس چیزی نخوراستاد و ب اسم استاد صدا کن اگر ...

اگ سر کلاس دیر رسیدم چی 😂

چیکار کنممممم😂

روز اوله الان چی نیازه ببرم ؟کاغذی خودکاری چیزی میخاد ؟فقط ی کیف کوچیک دارم یه بطری اب میزارم داخلش ...

اره خودکار و دفتر ببر بذار تو کیفت

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...