2777
2789
عنوان

مشورت جمعی در مورد ازدواج

107 بازدید | 8 پست

سلام میدونم هرکس از نظر و سلیقه و شرایط زندگیش نظرش و میگه ولی خوب دوست دلرم نظراتتون رو بدونم مرسی که وقت میزارید 

یک پسری بیاد خواستگاریتون که از لحاظ اجتماعی اعتقادی فرهنگی مالی با شما یکسان باشه قیافه خوبی داشته باشه اخلاق خوب تحقیق که در موردش میکنید همه ازش تعریف بکنن و مورد تایید خوانواده و افراد عاقلی باشه که شما بهشون اعتماد کامل داشته باشید اما یک مسئله وجود داره و اونم این هستش که آقا پسر ۱۵ سال از شما بزرگتر باشه آیا قبول میکنید؟

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه اختلاف سنی زیاده....

ببین اینایی که گفتی یه طرف

یه طرف دیگه خودت باید بررسی کنی

ببینی طرف مقابلت ادم قر قرویی نباشه....وسواس نظافتی فکری نداشته باشه قرص خاصی مصرف نکنه یا خدایی نکردهدغشی نباشه یا مثلا نره حموم زیر ۳ ساعت در بیاد دنبال شو اف و چشم و هم چشمی نباشه ......

ولی ۱۵ سال بزرگتر کنسله

من خودم اختلاف سنی بالا خیلی دوس دارمحوصله بچه مچه ندارمشوهرم ده سال ازم بزرگتره و خیلی خوبه بنظرمال ...

مرسی وقت گزاشتی عزیزم امیدوارم خوشبخت باشی

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

نه اختلاف سنی زیاده....ببین اینایی که گفتی یه طرفیه طرف دیگه خودت باید بررسی کنیببینی طرف مقابلت ادم ...

مرسی وقت گزاشتی عزیزم♥️