2777
2789
عنوان

حس میکنم تو خونمون اضافیم

55 بازدید | 9 پست

زنداداشم واقعا دختر خوبیه تو این چند وقته خدایی ازش هیچ بدیی ندیدم خیلی باهم خوبیم اما رفتار مامانم واقعا داره اذیتم می‌کنه مامانم داداشمو بیشتر از من دوست داره واضح فرق میزارن بینمون قبلاً فقط همین می‌رفت رو مخم ولی این یه سالی که داداشم ازدواج کرده حتی مامانم زنداداشمم به من ترجیح میدن یا شایدم من اینجوری حس میکنم 

مامانم دستشون خیلی درد می‌کنه یه شب که واقعا درد داشتن به حدی که از درد داشتن گریه میکردن تا داداشم و زنش اومدن خونمون پا شدن براش سمبوسه درست کردن یا تر شرایطی که حالشون خوب نیست بارها دیدم که ترجیح میدن زنداداشم باهاشون باشه تا من مثلا تو مطب دکتر از درسم زدم باهاشون رفتم دکتر (همکار داداشم بود) داداشم و زنش و مامانم رفتن منو تنها تو ماشین گذاشتن میگن دکتر ناراحت میشه اتاق شلوغ بشه یا مثلا همین دیروز مامانبزرگم فوت شدن برای گرفتن جنازه باید می‌رفتیم یه شهر دیگه اولش قرار بود منو داداشم با خاله و مامانم بریم( هردوشون بیکاری قلبی دارن) ولی تا فهمیدن که زنداداشم سر کار نیست مامانم گفتن میریم دنبال فلانی تو نمیخواد بیای 

یا الان مامانم خونه مادربزرگمن واسه کارهای مراسم منو صبح تو خواب گذاشتن رفتن الان که بهشون زنگ زدم گفتن کسی نیست بیاد دنبالت ولی الان داداشم رفت دنبال زنش که ببرتش پیش مامانم 

نمیدونم یا من حساسم یا واقعا فرق میزارن تازه قبلاً که خیلی بیشتر بود چون چندبار شده تو روشون گفتم سعی میکنن جلوم خیلی فرق نزارن حس میکنم مامانم منو نمبخوان همیشه همه خوبیاشون واسه داداشمه من اگه چیزی بخوام پول ندارن ولی کافیه داداشم بگه فقط حرف داداشمو قبول دارن انگار من دشمنشونم من اگه حرفی بزنم بدتر از من تو دنیا نیست اما همون حرفو داداشم و زنش بگن بهترین حرف دنیاس قبلنا داداشم هوامو داشت اگه کاری داشتم که مامان بابام انجام نمیدادن اون برام انجام میداد ولی الان انگار واسه اونم اضافیم دیگه روم نمیشه چیزی بخوام ازش اگرم بخوام به بهونه کار میپیچونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین‌به کسی نگو

کسی که ممکنه مشکل درست کنه بزرگش کنه و بگه تو حسودی داداش و زن داداشتو میکنی

توسل کن به امام‌زمان بگو اینجوریه دلم‌میکشنه من‌نمیتونم درستش کنم‌شما درستش کن مطمئن باش درست میشه

صبور باش گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 

ببین‌به کسی نگوکسی که ممکنه مشکل درست کنه بزرگش کنه و بگه تو حسودی داداش و زن داداشتو میکنیتوسل کن ب ...

اتفاقا مامانم همیشه میگن حسودم 

من امروز نرفتم مدرسه که پیش مامانم باشم حالشون بد نشه اما مامانم منو تو خواب گذاشتن رفتن خونه مامانبزرگم زنگ زدم یکی بیاد دنبالم همشون فقط غر زدن ولی دو ساعت پیش داداشم رفت دنبال زنش برن پیش مامانم من دوساعته لباس پوشیده منتظرم بیان دنبالم 

اگه واقعا اینا حسودیه بگین رو خودم کار میکنم من واقعا دوست ندارم رابطه مامانمو داداشم و زنداداشم خراب شه فقط یه چیزایی داره اذیتم میکنه

نه مامانت احتمالا فک میکنه تو هنوز بچه هی و طبعا همه اینجوریه زنداداشن غریبه اس میتونه بگه ک غذا نداریم در رابطه با دکتر هم راس میگه خب این همه ادم کجا برید ب زنداداشتم میتونه بگهدتو نیا ک ..اون خودش نباید بره...در رابطه با داداشم زنش شاید دوست نداره کالای تو رو انجام بده ..کلا زنداداشن رو حساس نکن بفهمه بدتر میکنه ..بهتر بزار خودشون کارای مامانت رو انجام بدن ..اتفاقا این ی دردسر ک دکتر ببرن بیارن بدید خوشحال باچ11

نه مامانت احتمالا فک میکنه تو هنوز بچه هی و طبعا همه اینجوریه زنداداشن غریبه اس میتونه بگه ک غذا ندا ...

می‌دونی یه چیزایی هست که قابل گفتن نیست فقط باید تو شرایط باشی بعضی اوقات واقعا به هم میریزم مثلا صب که نیومدن دنبالم واقعا داشت گریم میگرفت احتمالا هم به قول شما و بقیه خیلی حساس شدم دست خودم نیست اصلا