2777
2789
عنوان

رتبه برترا

78 بازدید | 12 پست

بچه ها یه سوال داشتم من الان یازدهمم‌ رشته انسانی مصاحبه رتبه برترای‌ کنکورو‌ که دیدم اکثرا ۱۹ و ۷۵ به بالا معدلشون‌ بود و گفتن که اسفند جمع بندی کردن یکیش گفت یازده بار تاریخو خونده😭😭😭😭

منظور از جمع بندی چیه و این کنکور چطوره؟

باورتون میشه هنوز نفهمیدم این کنکور دقیقا به چه شکل برگزار میشه به هر کسم میگم میگه کسی که انقدر درسش خوبه عجیبه هدفشو ندونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رتبه برتر نیستم ولی نظر میدم😅 

اصلا عجیب نیس منم تا آخر سال دوازدهم هدف مشخصی نداشتم واسه همین امسال موندم پشت کنکور ، امسال تازه هدفمو پیدا کردم ، ولی تو باید هرچه زودتر پیداش کنی...

برای رتبه خوب الزاما نمیخواد بالای ۱۹/۷۵ باشی معدل نهایی کم پیش میاد اینقدر بالا باشه مگر اینکه رتبه تک رقمی و دو رقمی بخوای 

من معدل کل یازدهمم ۱۹/۹۱ بود ولی معدل کتبی رو فکر نکنم انقد بالا شده باشم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

جمعبندی یعنی کل کتاب رو خونده باشی و حالا مرور کنی و سوال حل کنی ، به نظر من امتحانا اونقدر سخت نیستن که جمعبندی بخوان ، کنکوره که نیاز به جمعبندی داره ، ولی خب باید با توجه به سبک درس خوندن خودت و اینکه تا الان چقدشو خوندی تصمیم بگیری

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

رتبه برتر نیستم ولی نظر میدم😅 اصلا عجیب نیس منم تا آخر سال دوازدهم هدف مشخصی نداشتم واسه همین امسال ...

ممنونم

فقط اینکه شما رشته تون چی بود؟

آخه من یکی از درسایی که خیلی باهاش مشکل دارم ریاضیه نوبت اولم ۱۸ شدم اصلا درکش نمیکنم این درسو‌ 

دومی تاریخه نمیدونم چطور بخونم که کامل حفظم بشه

معیارتو بزار بر اینکه درسها رو تک تک با نمره ی بالا پاس بشی معدل خود ب خود میاد بالا

دست خودم نیست یه طرز فکر پیدا کردم که یا بیست یا صفر غیر از اون باشه انقدر خودخوری‌ میکنم روانی میشم

یه ۱۹ و ۲۵ گرفتم یک هفته افسردگی گرفتم

ممنونمفقط اینکه شما رشته تون چی بود؟آخه من یکی از درسایی که خیلی باهاش مشکل دارم ریاضیه نوبت اولم ۱۸ ...

من تجربی ام

اگه قراره بشی یازده بار تاریخ و بخون دیگه بهونه چیه هم خر و میخوای هم خرمارو

😂😂😂😂😂

نوبت اول ۷ بار خوندم ۴ بار دیگه هم روش من سوالم چیز دیگه بود رتبه پایین کنکور شما تقصیر من نیست🙏🏻