2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید آشتی میکردم جدایی برام بهتر بود چون هرگز عوض نمیشه فقط یه مدت رنگ عوض می‌کنه

وایی مثل من من شوهرم شکاک بددل بدبین دست بزن دار تاپای طلاق رفتم برگشتم یک عفته خوب بود فقط الان مثل صگ پشیمونمممممممم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من ۱۵سال عروسی کردم  ب شوهرم گفتم قهر نمیکنم برم خونه بابام ولی برم دیگ ب هیچ عنوان برگشتی نیس کاری نکن ک ب اونجا بکشه چون واقعا بدم میاد میگم رفتی انقد دلیل قانع کننده باشه ک برنگردی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

برای چی مثل بچه سه ساله قهر میکنی 

قهر ام میکینی چرا میری خونه بابات میمونی

این رفتار ها و رفتن خونه بابا چنان لطمه ای میزنه به رابطه اتون که دیگه هیچ وقت درست نمیشه

خیالت ام راحت دیگه قهر کردنت و گریه هات هیچ ارزشی براش نداره با این قهری که کردی 

دیگه عمرا بیاد منت کشی 

چنان قهر و ادامه بده که خودت به غلط کردن بیوقتی