2777
2789

مخالف بودن، خودم پا شدم رفتم مطب دکتر تایم رزرو کردم، دیگه یکهفته مونده به عمل مامانم دید جدیه، پا شد اومد باهام کارای قبل عملو انجام دادیم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مخالف بودن، خودم پا شدم رفتم مطب دکتر تایم رزرو کردم، دیگه یکهفته مونده به عمل مامانم دید جدیه، پا ش ...

نه از قبل کخالفتشون در چ حد بود و چ تهدیدایی داشتن

مامانم خوبه میگ اگ بکنی تا چنروز قهر میکنم

ولی بابام میگ دیگ خونم رات نمیدم اگرم بیای دماغتو میشکونم💔

کاربری دست ۷۷۷ نفر

بابام میگفت دماغ دخترم همینطوری خوبه

واقعا هم فقط ی قوز کوچیک داشتم

مامانمم بهش گفت اینکه بلاخره عمل میکنه

بزار تو سن ۱۷ سالگی دماغشو عمل کنیم خودمون ک لاقل با چهره ی بعد عمل شناخته بشه

منم عمل کردم و خوبم در اومد ولی انقدر طبیعی بود حتی دوستامم و دایی و عموهام متوجه نشدن بینیم عمله🫠😂

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اصلا ربطی نداره به من راضی باشن یا نباشن

من رفتم عمل کردم پولش رو هم خودم داشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بابام میگفت دماغ دخترم همینطوری خوبهواقعا هم فقط ی قوز کوچیک داشتممامانمم بهش گفت اینکه بلاخره عمل م ...

بابات خوبه ازون مهربرناس

ولی دلیل خوبی گفته مامانت

کاربری دست ۷۷۷ نفر
نه از قبل کخالفتشون در چ حد بود و چ تهدیدایی داشتنمامانم خوبه میگ اگ بکنی تا چنروز قهر میکنمولی بابا ...

وا

خاک عالم، مجرد بودم

نه این جوری نبودن، مامانم میگفت غلط کردی

ولی بابام هیچی نمیگفت. عجیبه این طرز برخورد!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
واخاک عالم، مجرد بودمنه این جوری نبودن، مامانم میگفت غلط کردیولی بابام هیچی نمیگفت. عجیبه این طرز بر ...

اره خیلی وحشیه بابام دست بزن داره

نمیدونم چطوری راضی کنم

پولشم مال خودمه 

میترسم بکنم بعد بیام واقعا بشکنه دماغمو 

کاربری دست ۷۷۷ نفر
اره خیلی وحشیه بابام دست بزن دارهنمیدونم چطوری راضی کنمپولشم مال خودمه میترسم بکنم بعد بیام واقعا بش ...

مجردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40