سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 عنوان اونایی ک بچشون ده ماهس بیان 55 بازدید | 12 پست سلام خانوما بچه هاتون تو ده ماهگی چ کارایی میکنن چ کلمه هایی ومیگن وکلا قد و وزنشون باید چقد باشه.ممنون باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖 1396/10/21 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 پسر من تازه به راه رفتن افتاده.کلمه ها هم دد ِماما .بابا .نه .جیز .میگه باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
setayesh2 عضویت: 1395/07/04 تعداد پست: 3105 میشینه . حالت چهاردست وپا میشه ولی رو دستش نمیره خودش رو میکشه قل میخوره بره . کلمه هم بب نن مم دد . وزنش هم 9 کیلو بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
M.H.E عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 7486 ۷۴...۱۰.۷۰۰از مبلا میگرفت راه میرفت.....ممه و ماما.....دس دس میکرد...بای بای گاهی اوقات....نانای میکرد به شدت.....دیگه همینا یادم میاد.....۶ تا هم دندون داشت گاه باید سکوت کرد....خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 میشینه . حالت چهاردست وپا میشه ولی رو دستش نمیره خودش رو میکشه قل میخوره بره . کلمه هم بب نن مم دد . ... پسرم از 6 ماهگی نشست ازهفت ماهگی هم چهاردست و پاکرد وزنش هم 10 ونیمه خوبه باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 ۷۴...۱۰.۷۰۰ از مبلا میگرفت راه میرفت.....ممه و ماما.....دس دس میکرد...بای بای گاهی اوقات....نانای ... اره بچه منم دست میزنه نانای میکنه ولی دوتا دندون داره یکی هم تازه نیش زده باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
M.H.E عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 7486 پسر من تازه به راه رفتن افتاده.کلمه ها هم دد ِماما .بابا .نه .جیز .میگه ماشالله یعنی تنها راه میره؟ گاه باید سکوت کرد....خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
setayesh2 عضویت: 1395/07/04 تعداد پست: 3105 پسرم از 6 ماهگی نشست ازهفت ماهگی هم چهاردست و پاکرد وزنش هم 10 ونیمه خوبه اره خداروشکر همه چیزش عالیه بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 ماشالله یعنی تنها راه میره؟ خودش میره درو دیوارمیگیره بلندمیشه بعددستشو ول میکنه راه میره.اما خودش ب تنهایی نمیتونه بلندشه هنوز ازوسط خونه باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 اره خداروشکر همه چیزش عالیه ممنون عزیزم باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
maman_atieh عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4 دختر من دستشو میگیره به چیزی بلند میشه و دستشو آزاد میکنه می ایسته و نانای میکنه😍.کلمه هایی که میگه،دده،ماما،بابا،ننه و تقلید اسم خودش عطیه، است.چهار تا دندون داره.
M.H.E عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 7486 خودش میره درو دیوارمیگیره بلندمیشه بعددستشو ول میکنه راه میره.اما خودش ب تنهایی نمیتونه بلندشه هنوز ... خوبه.....انشالله یه سالگی کامل راه میافته گاه باید سکوت کرد....خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 دختر من دستشو میگیره به چیزی بلند میشه و دستشو آزاد میکنه می ایسته و نانای میکنه😍. کلمه هایی که می ... ماشالله خداحفظش کنه درست مثه پسرمنه .پسر من میره جای میز تلوزیون ازش میگیره بلندمیشه بعددستو ول میکنه تاوسط حال میره و برمیگرده خودش باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖