2777
2789
عنوان

اونایی ک بچشون ده ماهس بیان

55 بازدید | 12 پست

سلام خانوما بچه هاتون تو ده ماهگی چ کارایی میکنن چ کلمه هایی ومیگن وکلا قد و وزنشون باید چقد باشه.ممنون

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

پسر من تازه به راه رفتن افتاده.کلمه ها هم دد ِماما .بابا .نه .جیز .میگه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

میشینه . حالت چهاردست وپا میشه ولی رو دستش نمیره خودش رو میکشه قل میخوره بره . کلمه هم بب نن مم دد . وزنش هم 9 کیلو 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۴...۱۰.۷۰۰

از مبلا میگرفت راه میرفت.....ممه و ماما.....دس دس میکرد‌...بای بای گاهی اوقات....نانای میکرد به شدت.....دیگه همینا یادم میاد..‌‌‌...۶ تا هم دندون داشت

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
میشینه . حالت چهاردست وپا میشه ولی رو دستش نمیره خودش رو میکشه قل میخوره بره . کلمه هم بب نن مم دد . ...

پسرم از 6 ماهگی نشست ازهفت ماهگی هم چهاردست و پاکرد وزنش هم 10 ونیمه خوبه

۷۴...۱۰.۷۰۰ از مبلا میگرفت راه میرفت.....ممه و ماما.....دس دس میکرد‌...بای بای گاهی اوقات....نانای ...

اره بچه منم دست میزنه نانای میکنه ولی دوتا دندون داره یکی هم تازه نیش زده

پسرم از 6 ماهگی نشست ازهفت ماهگی هم چهاردست و پاکرد وزنش هم 10 ونیمه خوبه

اره خداروشکر همه چیزش عالیه

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
ماشالله یعنی تنها راه میره؟

خودش میره درو دیوارمیگیره بلندمیشه بعددستشو ول میکنه راه میره.اما خودش ب تنهایی نمیتونه بلندشه هنوز ازوسط خونه

اره خداروشکر همه چیزش عالیه

ممنون عزیزم

خودش میره درو دیوارمیگیره بلندمیشه بعددستشو ول میکنه راه میره.اما خودش ب تنهایی نمیتونه بلندشه هنوز ...

خوبه.....انشالله یه سالگی کامل راه میافته

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
دختر من دستشو میگیره به چیزی بلند میشه و دستشو آزاد میکنه می ایسته و نانای میکنه😍. کلمه هایی که می ...

ماشالله خداحفظش کنه درست مثه پسرمنه .پسر من میره جای میز تلوزیون ازش میگیره بلندمیشه بعددستو ول میکنه تاوسط حال میره و برمیگرده خودش