2777
2789
عنوان

ترو خدا یه لحظه بیاین

42 بازدید | 7 پست

هرچی به گوشی شوهرم زنگ میزدم اولش بوق نمی خورد بعد دوباره زنگ میزدم میگفت در دسترس نیس و یکی دوبارم انگار گفت در شبکه موجود نمی باشد وقتی اومد خونه گفت گوشیم شارژش تموم شده بود خاموش شده بود بنظرتون راسته میگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چند وقته خط ها مشکل دارنچند روز پیش گوشیم دستم بود تو گوگل بودم همسرم زنگ زد خونه میگفت چرا گوشی ...

دیشب کارش طول کشیده بود دیر اومد خونه زنگ میزدم میگفت در دسترس نیس در شبکه نیس دلم هزار راه رفت وقتی ازش پرسیدم گفت گوشیم شارژش تموم شده خاموش شده بود ینی راست میگه ؟

دیشب کارش طول کشیده بود دیر اومد خونه زنگ میزدم میگفت در دسترس نیس در شبکه نیس دلم هزار راه رفت وقتی ...

بله واقعا احتمالش هست .به گوشی مامانم زنگ میزدم میگفت در دسترس نیست خط ایرانسل ولی همراه اول میگفت خاموشه .زنگ زدم خونه خاموش بود گوشیش.چقدر شکاکی؟

بله واقعا احتمالش هست .به گوشی مامانم زنگ میزدم میگفت در دسترس نیست خط ایرانسل ولی همراه اول میگفت خ ...

اخه انگار وقتی خاموشه میگه خاموشه ولی وقتی خاموش باشه نمیگه در دسترس نیس