2777
2789

خانما ۳۷ هفتمه رفتم معاینه لگنی گفت لگنت تنگه اصلا بچه رد نمیشه اگرم رد بشه به سختی و با زور رد میشه کلی بخیه میخوری و شایدم مجبور شن بچه رو با دستگاه بکشن ولی اگر دیدن ضربان قلب بچه افت کرد یا گیر کرد اون موقع سزارین میشی گفتمش خب این‌جوری میمیرم و زنده میشم وقتی میدونید لگنم تنگه دیگه بهم نامه سزارین بدید گفت نمیشه ممنوعه تا موقعی که نبینن شرایط سخت بشه اصلا انجام نمیدن الی اینکه بری بیمارستان خصوصی ولی خب ما تو شهرمون بیمارستان خصوصی نداریم باید شهر دیگه برم و هزینشم تو ۳۵ میلیون درمیاد من از کجا بیارم آخه خدایا این چه امتحانیه منو توش قرار دادی😭حالا بین این همه زن شانس من فقط لگنم تنگه قراره جرواجر بشم میترسم بچم خفه بشه خودم یچیزیمم بشه از دیشب تا الان نخابیدم اینقدر که استرس داشتم فشارم همش پایین بود  بعدش معاینه هم برام درد داشت حس میکردم انگار داره زیر واژنمو پاره میکنه با اینکه فقط دو انگشت وارد کرد ولی واژنم خیلی کوچیکه گفت این درد معاینه در مقابل درد اصلی زایمان هیچی نیست باید تحمل کنی دیگه 🥲 فقط ۱۹ سالمه زود حالت غش بهم دست میده تحملم کمه موندم چطوری زایمان کنم چرا بخاطر تنگی لگن سزارین نمیکنن دیگه دلیل از این واضح تر اخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بری شهر دیگه زایمان کنی ؟ میدونم حرفم شاید غیرمنطقی بنظر بیاد ولی خودم تو اون شرایط هرکاری میکنم

دکترای دیگه رفتی ببینی اونا چی میگن ؟ یکی رو پیدا کن قبول کنه سرازینت کنه

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

طلا ندارید بفروشید برید زایمان سزارین تو بیمارستان خصوصی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بیمارستان دولتی اگر دلیل موجه پزشکی داشته بلشی سزارینت میکنن مگه میشه همچین چیزی ؟ چقدر دکترت عجیبه . از دکترای دیگه هم سوال کن معمولا یه پولی میگیرن نامه سزارین میدن . شاید دکترت دردش پوله

خدایا شکرت 
بیمارستان دولتی اگر دلیل موجه پزشکی داشته بلشی سزارینت میکنن مگه میشه همچین چیزی ؟ چقدر دکترت عجیبه ...

اتفاقا میخاستم بهش پول بدم گفت نمیتونم کاری بکنم اصلا وگرنه دست خودم بود میبردمت راحت اتاق عمل نیم ساعته تموم میشد ولی مدیر بیمارستان نمیزاره

اتفاقا میخاستم بهش پول بدم گفت نمیتونم کاری بکنم اصلا وگرنه دست خودم بود میبردمت راحت اتاق عمل نیم س ...

برو از دکترهای دیگه هم سوال کن . مخصوصا دکترهایی که با تجربه ترن تو بیمارستان ازشون حساب میبرن . و راحت تر باهات کنار میان

خدایا شکرت