2777
2789

من میگیرم اگه خدا قبول کنه

تقدیم اقا امام زمان

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال هرکی میگیرهانقد دلم میخواد بگیرم اما باردارمکلا ماه رمضون ی حس خاصیه روزه نداریم ی طوریمنماز ...

عزیزمممم خوش قدم باشن انشالله سال دیگه به سلامتی 

اره خیلی ماه رمضان اصلا یه حال دیگست

خدایا شکرت بابت همه چی 
قبول باشه عزیزم 🤍😍

مرسی گلم🌹

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

دوستان من زخم معده و کولیت روده دارم

دکتر منع کرده ولی نتونستم از حس و حال روزه بگذرم

دعا کنید بتونم روزه هامو بگیرم🥺🙏🌹

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم

لطفا دعام کن❤️

یه خواب خیلی بد دیدم که البته تعبیر بدی نداشته و گفته توبه بکنی و فصل جدیدی از زندگی به روت باز بشه اما حال و هوای اون خواب اینقدر بد بود که کلا منو به هم ریخته😭

دعا کن خیر باشه ❤️

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید