2777
2789
عنوان

اولین سحری و اولین خاطره

183 بازدید | 11 پست

دیشب بعد اینکه دخترمو خوابوندم خودمم کنارش خوابم برده بود و یادم رفته بود ساعت بزارم برای سحری بیدار شم خیلی هم گرسنه بودم چون دیشب شام نخوردم ،غذامو گذاشتم رو گاز که بیدار شم برای سحر 

و بیدار شدم دیدم ساعت ۴ و هفت دقیقه ست و فکر میکردم اذان صبح  ساعت ۴ و ده دقیقه ست سریع بیدار شدم گفتم ای وای خواب موندم قرار بود همسرم رو بیدار کنم که فقط آب بخوره سریع دویدم اونو بیدار کردم گفتم ۳ دقیقه مونده به اذان

خواب موندیم بعدش اومدم سریع خودم آب خوردم 

با دقت به ساعت نگاه کردم تو دلم گفتم همیشه پس چرا ساعت ۵ و خورده ای اذان میده الان ساعت ۴ بعدش تلویزیون رو روشن کردم دیدم یک ساعت مونده تا اذان ،خلاصه بعد توهم زده بودم 

و خیلی خوشحال شدم ،پریدم و شروع کردم به غذا خوردن ،آب و خرما و مسواک زدم و فعلا ۱۰ دقیقه هم وقت دارم 

گفتم بنویسم بمونه برام از اولین خاطره از اولین سحری ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸ سالم بود کله گنجشکی گرفته بودم

پسر همسایمون خدا بیامرز لج کرد حواسم نبود اب داد دستم گفت بخور ببین توش شکره؟ خوردم بعد یادم افتاد روزه ام تا افطار کلا گریه کردم😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

پارسال اولین روز روزه گرفتیم سحری هم خوردیم بعدتلویزیون راکه روشن کردیم دیدیم ای دل غافل 1ساعته اذان گفتند😭😭😭

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

منم صب پاشدم فک کردم دیر شده.اما هیعی ساعت گوشی رو چک کردم هی ساعت خونه رو .قشنگ ذهنم هنگ بود.بعد دیدم نیم ساعت هنوز مونده به اذان.شانسی زنگ زدم به مامانم اینا که دیدم اونا خواب موندن و اونارم بیدار کردم😂😂😂

منم صب پاشدم فک کردم دیر شده.اما هیعی ساعت گوشی رو چک کردم هی ساعت خونه رو .قشنگ ذهنم هنگ بود.بعد دی ...

منم دقیقه مثل حالت شما رو داشتم

یه نگاه به ساعت خونه مینداختم یه نگاه به ساعت تلویزیون