dreams_come_true مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8146 عنوان نی سایت واقعا خلوت شده یا امشب اینجوریه 89 بازدید | 19 پست من خیلی وقته نیومدمامشب اومدم حس میکنم خیلی خلوته کلا اینجوری شده ؟اخه من از سال ۹۶ اینجا بودماولش که خیلی شلوغ بود ولی تا سال ۴۰۰ و ۴۰۱ هم که اینجا فعال بودم شلوغ بود الان حس میکنم مثل قبل نیست 😓😐 1403/12/12 | 03:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمسي_خانوم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1924 رفتن در بکوبن برای سحری امشب شلوغه اتفاقا شبای معمولی تاپیکا خیلی کم میشن
dreams_come_true مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8146 نه مثل قبله به نظرم خب پس احتمالا من چون یه مدت نبودم اینجوری فکر میکنم دوستای قدیمیمم که نیستن اینجا خیلی اذیت کنندست
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 30467 از بسکه الکی کاربریا رو میترکونن و اپشناش روز به روز داره بیشتر میشه. پ ن: خودم تازه از تعلیقی در اومدم، خواستم فقط یه چک کنم الانم میخوام دوباره برم.
شمسي_خانوم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1924 خب پس احتمالا من چون یه مدت نبودم اینجوری فکر میکنم دوستای قدیمیمم که نیستن اینجا خیلی اذیت کنندست خیلیا ترکیدن با اکانت جدید اومدن باید بگردی پیداشون کنی
dreams_come_true مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8146 رفتن در بکوبن برای سحری در بکوبن یعنی چی ؟ :) تا حالا اینو نشنیده بودم 🙃
dreams_come_true مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8146 از بسکه الکی کاربریا رو میترکونن و اپشناش روز به روز داره بیشتر میشه. پ ن: خودم تازه از تعلیقی در ا ... دقیقاً من خودمم این چهارمین کاربریمه تازه همینم یکی دو بار فکر کنم تعلیق شد
dreams_come_true مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8146 خیلیا ترکیدن با اکانت جدید اومدن باید بگردی پیداشون کنی هعیییییی نمیتونم 🥲 💔 بعضیاشون اکانتشون هست ولی خودشون نه
dreams_come_true مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8146 از بسکه الکی کاربریا رو میترکونن و اپشناش روز به روز داره بیشتر میشه. پ ن: خودم تازه از تعلیقی در ا ... منم امشب اومدم موسیقی بیکلام ترسناک گذاشتم تو اتاقم بعد نمیدونم چی شد وسایل اتاق به سر و صدا افتاد پاشدم اومدم تو هال خوابیدم 😂 بعدم گفتم بیام اینجا ببینم چه خبره
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 30467 دقیقاً من خودمم این چهارمین کاربریمه تازه همینم یکی دو بار فکر کنم تعلیق شد کاش همون وقت و انرژی که برای تعلیق کردن کاربرا میذارن و برای رفع مشکلات سایتشون هم داشتن و رضایت کاربرا براشون مهم بود،موندن توی جایی که ذره ای به راحتی و رضایت مخاطب توجه نمیشه بنظرم خیلی اشتباهه
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 30467 منم امشب اومدم موسیقی بیکلام ترسناک گذاشتم تو اتاقم بعد نمیدونم چی شد وسایل اتاق به سر و صدا افتاد ... اخه مجبوری خودتو ازار میدی دختر😂😂
dreams_come_true مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8146 کاش همون وقت و انرژی که برای تعلیق کردن کاربرا میذارن و برای رفع مشکلات سایتشون هم داشتن و رضایت کار ... اره دقیقاً یه مدت هم به خاطر یه ماجرایی و این تعلیقی های سریع کاربرا تصمیم گرفتن نیان ولی خب اجرایی نشد