2777
2789

من خیلی وقته نیومدم‌

امشب اومدم حس میکنم خیلی خلوته 

کلا اینجوری شده ؟

اخه من از سال ۹۶ اینجا بودم‌

اولش که خیلی شلوغ بود 

ولی تا سال ۴۰۰ و ۴۰۱ هم که اینجا فعال بودم شلوغ بود 

الان حس میکنم مثل قبل نیست 😓😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بسکه الکی کاربریا رو می‌ترکونن و اپشناش روز به روز داره بیشتر میشه. 

پ ن: خودم تازه از تعلیقی در اومدم، خواستم فقط یه چک کنم الانم میخوام دوباره برم.

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

از بسکه الکی کاربریا رو می‌ترکونن و اپشناش روز به روز داره بیشتر میشه. پ ن: خودم تازه از تعلیقی در ا ...

دقیقاً من خودمم این چهارمین کاربریمه تازه همینم یکی دو بار فکر کنم تعلیق شد 

از بسکه الکی کاربریا رو می‌ترکونن و اپشناش روز به روز داره بیشتر میشه. پ ن: خودم تازه از تعلیقی در ا ...

منم امشب اومدم موسیقی بیکلام ترسناک گذاشتم تو اتاقم بعد نمی‌دونم چی شد وسایل اتاق به سر و صدا افتاد 

پاشدم اومدم تو هال خوابیدم 😂 بعدم‌ گفتم بیام اینجا ببینم چه خبره 

دقیقاً من خودمم این چهارمین کاربریمه تازه همینم یکی دو بار فکر کنم تعلیق شد

کاش همون وقت و انرژی که برای تعلیق کردن کاربرا میذارن و برای رفع مشکلات سایتشون هم داشتن و رضایت کاربرا براشون مهم بود،

موندن توی جایی که ذره ای به راحتی و رضایت مخاطب توجه نمیشه بنظرم خیلی اشتباهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

منم امشب اومدم موسیقی بیکلام ترسناک گذاشتم تو اتاقم بعد نمی‌دونم چی شد وسایل اتاق به سر و صدا افتاد ...

اخه مجبوری خودتو ازار میدی دختر😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش همون وقت و انرژی که برای تعلیق کردن کاربرا میذارن و برای رفع مشکلات سایتشون هم داشتن و رضایت کار ...

اره دقیقاً 

یه مدت هم به خاطر یه ماجرایی و این تعلیقی های سریع کاربرا تصمیم گرفتن نیان ولی خب اجرایی نشد