2777
2789
عنوان

حس خفگی دارم

329 بازدید | 78 پست

حال روحیم خیلی خیلی بده 

نشستم مشکلاتمو نوشتم انقدر خوندمشونو گریه کردم 

نه تنها بهتر نشدم بلک قلبم فشرده شده و یه حال بدی ام دیدی دلت شور میزنه چقدر بده قلبم داره سور میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس داشته هاتو بنویس

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه آرامبخش ضعیف بخور یا دوش بگیر بخواب 

من الان نزدیک یک ماه بغض شدیدی دارم دلم میخواد زار بزنم جوری که گلو درد شدم ولی هرکاری میکنم گریه ام نمیاد نمیدونم چم شده اونم منی که تقی به توقی میخورد اشکام میریخت الان اینقدر به خاطر گریه نکردن تحت فشارم به اطرافیان میگم یه کاری کنید گریه کنم و الا دق میکنم 🥲

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را ...🕊️
سلام عزیزم اره امروز یه دفتر گرفتم فردا میخوام بنویسم ایشالله سال جدید سال پر نشاطی باشه واسه هممون

پس دیگه مشکلاتتون ننویسین برا مشکلات دو رکعت نماز بخونین بعد با خدا حرف بزنین 

یه آرامبخش ضعیف بخور یا دوش بگیر بخواب من الان نزدیک یک ماه بغض شدیدی دارم دلم میخواد زار بزنم جوری ...

دقیقا منم دوماهی هست اینجوری شدم برعکس که خیلی گریه میکنم 

شرایط شما بدتره امیدوارم ه  چی زود تر به ارامش برسیم❤️