2821
2789
عنوان

قرص ریسپریدون

631 بازدید | 34 پست

کسی مصرف کرده؟ دکتر برام نوشته سرچ زدم خیلی ترسیدم.از طرفی نمیدونم باید بخورم یا شروعش نکنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه دکتر گفته بخور حتما

اخه عوارض جانبیش وحشتناکه چندتا نظر خوندم همه میگفتن خوب نیست ولی اگر خوب نیست چرا برام نوشته

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اسنترا و ولبان

بخور به یکی از نزدیکان منم ریسپریدون رو داده بود بعد چند مدت قطع کرد هی با داروها بازی میکنن دکترا 

البته دکتر من دارویی که داد یه بار بیشتر عوض نکرد 

به دکترت اعتماد کن 

خوبه یمدت خوردم و قطع کردم چیز خاصی نیفقط پرولاکتین رو بالا میبره

میگفتن کبد رو داغون میکنه چمیدونم اضافه وزن وواینا میاره

بخور به یکی از نزدیکان منم ریسپریدون رو داده بود بعد چند مدت قطع کرد هی با داروها بازی میکنن دکترا ا ...

اخه ری اکشنا ب این داروها بده... داروخونه با وجود نسخه بازم سوال میپرسه خیلی نگرانم از طرفی روانپزشکم میگه بهتر شدم قرصارو بهتره ادامه‌ بدم ولی بازم میترسم

اخه ری اکشنا ب این داروها بده... داروخونه با وجود نسخه بازم سوال میپرسه خیلی نگرانم از طرفی روانپزشک ...

مردمو ول کن مهم حال خودت هست

منم اون دفعه داروهامو به یه متخصص دیگه گفتم جلو چشام چشماش گرد شد 

به مردمم نیاز نیست اصلا بگی چه دارویی میخوری

من الان داروهامو میخورم انقدر حالم خوبه 

کلا هر کسی رو هم که راضی کردم بره روانپزشک راضیه از درمانش و حال خوبش

مردمو ول کن مهم حال خودت هستمنم اون دفعه داروهامو به یه متخصص دیگه گفتم جلو چشام چشماش گرد شد به مرد ...

خانوادم خیلییی اصرار دارن تا کی میخوای قرص بخوری 

الان واقعا خنثا شدم ولی هربار گیر میدن و نگرانن میگن نخور اینارو