2777
2789
عنوان

کسایی که تاحالا تو رابطه نبودن

154 بازدید | 13 پست

احساس میکنم عقب موندم

اینکه آهنگایی که گوش میدم‌ مخاطب نداره

اینکه استوری مخاطب دار نزاشتم

اینکه با دیدن چیزی یاد یه فرد خاص نمیوفتم و قند تو دلم آب نمیشه

اینکه دراما های ناز کردنو ناز کشیدن رو تجربه نکردم

کیاااا مثله منن

بیاین حرف بزنیم 

چند سالته؟

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه مرحله جلوتری ، امان از روزی که آهنگایی که گوش میکنی برای عشق یکطرفه باشه

ولی خب درسته عاشق شدن و توی رابطه بودن روزای سخت داره اما روزای خوبم داره

من کلا روز هام یا خنثی عه یا سخت

چند سالته ؟ 

منم تا حالا نداشتم ولی من از نظر دیگه ای ناراحتم نه این مواردی که شما گفتی اینا اصلا مهم نیست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چند سالته ؟ منم تا حالا نداشتم ولی من از نظر دیگه ای ناراحتم نه این مواردی که شما گفتی اینا اصلا مهم ...

اخرای ۱۸ ام

من معمولا سر چیزای کوچیک و جزئی ذوق میکنم 

واسه همین این چیزای کوچیک و جزئی هم که توی زندگیم نیستن ناراحتم میکنن

وگرنه بله مسائل جدی تری هم داره توی رابطه نرفتن

اخرای ۱۸ اممن معمولا سر چیزای کوچیک و جزئی ذوق میکنم واسه همین این چیزای کوچیک و جزئی هم که توی زندگ ...

تو هنوز به سن مناسب برای دوستی هم نرسیدی ها 😐😐 تخت تاثیر اینجایی که ۱۸ ساله سه تا بچه دارن!!؟؟! 

حالا وقت داری زندگی طولانیه  

من ۲۸ سالمه 😐😐😐😐

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

تو هنوز به سن مناسب برای دوستی هم نرسیدی ها 😐😐 تخت تاثیر اینجایی که ۱۸ ساله سه تا بچه دارن!!؟؟! حا ...

نمیدونم شاید

خودمم میگم شاید نی نی سایت روم اثر گذاشته وگرنه قبلا اینجوری نبودم

اما از طرفی از همین امسال...از همین امسال کمبود محبتی که دارم بیشتر به چشمم اومده

نمیدونم شاید بخاطر بلوغه

نمیدونم شایدخودمم میگم شاید نی نی سایت روم اثر گذاشته وگرنه قبلا اینجوری نبودماما از طرفی از همین ام ...

قطعا همینه تازه درس و مدرسه تموم شده احساس بزرگ بودن می‌کنی نمیگم بچه ای ها قصد توهین ندارم ولی آدم ۱۸ که میشه مثلا فکر می‌کنه دیگه خیلی سنی ازش گذشته بعد که هی سنت می‌ره بالاتر میفهمی زندگی چقدر سخت تر میشه 

قطعا همینه تازه درس و مدرسه تموم شده احساس بزرگ بودن می‌کنی نمیگم بچه ای ها قصد توهین ندارم ولی آدم ...

اره 

اینکه اره امسال بیشتر احساس مسئولیت میکنم و ترس برم داشته

بخدا تا الان شانس نداشتم تو این یه موردم شانس نمیارم