2777
2789
عنوان

شوهرم هر دیقه دست روم بلند میکنه

195 بازدید | 17 پست

الان ۸ ماهه ک عروسی کردم هر پنجشبه یا جمعه ک خونه اس ن تفریح میبره نه چیزی تا خونه اس زهرمارم میکنه هر سری الکی الکی دعوا راه میندازه و دست روم بلند میکنه منم امشب جامو عوض کردم هموز اول زندگی اینجوری میکنه مادرمم زندگی خودش مشکل داره نمیتونم برم پیشش چ رفتاری نشون بدم ادب بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجتون سنتی بود؟

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
نه متاسفانه دوست بودیم رفتار خوب داره اما یه دفعه قاطی میکنه 😭

عزیزممم. وقتی که دوست بودید هم شاید این رفتارهارو می دیدی اما جدی نمیگرفتی 

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
چه بد خب مشکلش چیه هر روز

هر دیقه گوشی دستشه اصلا بهم توجه نمیکنه تا بهش میگم دعوا راه میندازه بعد میاد معذرت خواهی میکنه میگه تکذار نمیکنم دوباره همونجور

سکوت اصلا دهن به دهن نشو فعلا که سرسنگین باش ولی بعد اینکه عذرخواهی کرد آشتی کردین اصلا باهاش دهن به ...

اخه چرا من خودم خیلی ناراحتم هنوز یه سال نشده خونمونینم😭