2777
2789
عنوان

من یه مادر درمانده ام

215 بازدید | 18 پست

بچم ۴سال ونیمش بود طلاق گرفتم ۱۳سالش بود ازدواج کردم چون مادرم تنها بود دخترم گفت پیش مامان جون میمونم خونه اجاره ایمون هم طبقه پایین مادرم بود و تا الان که ۷ساله ازدواح کردم تو همون ساختمونیم که مادرم خونه داره الان که دخترم ۲۰ساله شده اصلا حرف گوش نمیکنه میره با دوستاش بیرون تا دیروقت بیرونه سیگار میکشه تازگی‌ها هم فهمیدم گل میکشه خیلی عصبیه اصلا هرقدر محبت میکنیم اصلا حرف حرف خودشه کارای خودشو میکنه هرقدر زنگ میزنم هرقدر دنبالش میدوم اما اصلا اهمیت نمیده الانم چون زنگ زدم به دوستش وگفتم شماخانواده ندارید تا دیروقت  بیرون هستید دخترم گفت بمیری هم نمیام خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت بد بود عزیزم. منم همسن دخترتم و مامانم زنگ زد به دوستم گفت منو نصیحت کنه اینقدر عصبی شدم تا سه روز خونه نبودم. واقعا ماها غرور داریم. لطفا عذرخواهی کن ازش اول و بعد از مشاور کمک بگیر

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

درسته یه مدت بخاطر بارداری وزایمانم ازش غافل شدم اما خب دست تنهایی افسردگی یکبار اون هم نیومد کنارم کمک حالم بشه واقعا امشب درمانده ترینم دعا کنید بمیرم چون واقعا نمیدونم چه کاری درسته چه رفتاری باید کنم

عزیزم آبروشو جلوی دوستاش نبر، بدتر میکنه.

چاره‌ای نداری جز صبوری. 

من فکر میکنم عشق نجات‌دهنده‌س. ناامید نشو. عشقت به دخترت، پناهشه و آخرش نجاتش میده. ایشالا همه چی رو بتونی درست کنی.

براش با آرامش توضیح بده که گل اصلا اونجوری که میگن، بی‌خطر نیست. عوارضش هم اصلا کم نیست. اعتیادآور هم هست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
کارت بد بود عزیزم. منم همسن دخترتم و مامانم زنگ زد به دوستم گفت منو نصیحت کنه اینقدر عصبی شدم تا سه ...

عزیزم دوستاش خیلی بدن اونها  دستش سیگار وگل دادن گفتم ساعت ۱۲روگذشته بیایید خونه 

عزیزم دوستاش خیلی بدن اونها دستش سیگار وگل دادن گفتم ساعت ۱۲روگذشته بیایید خونه

دخترت که نمیدونه اونا بدن. وقتی جلوشون اینجوری بگی، دخترت از شما دورتر میشه.

صبوری کن. با محبت جذبش کن سمت خودت. هواشو داشته باش. بخداییش خیلی سخته ولی ناامید نشو. چون همیشه کنارش بودین، این بچه راه درست رو آخرش پیدا میکنه. اصلا ناامید نباش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
دخترت که نمیدونه اونا بدن. وقتی جلوشون اینجوری بگی، دخترت از شما دورتر میشه.صبوری کن. با محبت جذبش ک ...

دعا کنید توروخدا دیگه بریدم از بس گریه کردم براش شوهرم هم پشیمون شده ومیگه من جداتون کردم من مقصرم اونم خیلی محبت میکنه بهش اما دخترم انگار یه دنیای دیگست آزمون فراریه