2777
2789
عنوان

روزه داری بعد عمل کیسه صفرا

134 بازدید | 4 پست

من ماه پیش عمل کیسه صفرا انجام دادم کسی تو این شرایط بوده روزه بگیره مشکل نداشته باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام منم انجام دادم..اهل روزه گرفتن نیستم ولی فکر نکنم مشکلی باشه 

مشکل حل شده دیگه برداشتی تموم شد رفت

فقط تو وعده افطار سحر غذای چرب و سنگین نخور ..احتمال دلدرد و اسهال زیاد  میره

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!
سلام منم انجام دادم..اهل روزه گرفتن نیستم ولی فکر نکنم مشکلی باشه مشکل حل شده دیگه برداشتی تموم شد ر ...

اره یه سری دکترا میگن چون تازه عمل شدم اب بدنم نباید کم بشه اگه چند ماه گذشته بود مشکلی نبود خودم دوست دارم بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آیه الکرسی خوندم عزیزدلم ممنونم که برام دعا کردی❤🌹

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

برات آیه الکرسی خوندم عزیزدلم ممنونم که برام دعا کردی❤🌹

خیلی ممنون مهربون انشالله حاجت روا باشی 🌹