سلام خوبین چند روزه حس میکنم مرگم نزدیکه ترخدا مسخره نکنین نخندید حالم بده حس میکنم روزای اخرمه به بچه هام نگاه میکنم گریه ام درمیاد که قراره بی مادر بشن همش التماس خدا میکنم خدایا به خاطر بچه هام نه به نظرتون این حس چقدر درسته خواهش میکنم کمکم کنین درمونده شدم این حس که میاد قلبم درد میگیره رسما طرف چپم سنگین میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ب این چیزا فک نکن تلقین هست خودم همین چن وقت پیش حس مرگ داشتم خیلی عجیب ولی بعدش فراموشم شد کلا یهو انگار میاد میره طبیعیه نگران نباش چیزی نمیشه
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم