2777
2789

دخترم دو‌ماهشه ۲۳سالمه 

کارشناسی آموزش ابتدایی هستم 

رشته دبیرستانم تجربی بود 

تمام کتاب های جدید و منابع رو دارم چون خواهرم تازه کنکور داده 

هیچی هم از دبیرستان تو ذهنم نمونده باید از اول بشینم و بخونم    ترمیم معدل هم فکر کنم باید شرکت کنم 

به معلمی هم علاقه دارم و هم پرستاری یا اتاق عمل اینا و...

اینم بگم ها اگر بخوام کنکور بدم نمیتونم کلاس و اینا برم باید با فیلم های آموزشی و اینا بخونم 

شما جای من بودید کدوم رو انتخاب می‌کردید ؟ 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخدامی صد درصد

آخه میگم نکنه دیگه آزمون استخدامی نگیرن ؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
استخدامی به عنوان کسی که ۲ ساله پشت کنکوره تجربیه و از درس هم فاصله نداشته میگم

باشه عزیزم 

اگه خیلی جدی هستی و اراده داری بخون واسه دندون و دارو . سنتم خیلی کمه عالیه . فقط باید جدی باشی و از فامیل و اشنا و بحث های خاله زنکی و صغری خانوم و شمسی خانوم دور باشی یه مدت فقط تمرکز کنی رو ساخت خودت و ایندت . خانوم دکتر که بشی هم خودتو به شدت کشیدی بالا هم بچت .

اگر خواستید کنکور بدید حتما و حتما امسال دوازدهم رو ترمیم کنید، از الان بخونید فقط برای نهایی راحت میتونید ترازش رو بگیرید، اگر بزارید بعدا خیلی سخت میشه هم ترمیم یازده هم دوازده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت