2777
2789

خیلی ساده ام

نمیخوام مثله بابام بشم

تو ۶۰ سالگی هنوز خونه نخریده هنوز نتونسته حق شو بگیره از کسایی که حقشو خوردن

همه‌ی اینا بخاطر سادگی و دلسوزی و زود صمیمی شدنش با آدماست

دلم نمیخواد اونجوری شم

نگید وای دل پاک بودن، مهربون بودن و ساده بودن خوبه خودتو تغییر نده و فلان

ساده بودن و مهربون بودن فقط برای بقیه سود داره برای خوده شخص چیزی جز ضرر نداره

نمیخوام کینه ای بشم و مدام حرص بخورم

میخوام یه سنگ دل خونسرد بشم

کمکم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین یه هفته مداوم به بدی هایی که بقیه برات کردن فکر کن شروع کن یاد بگیر نه بگی از چیزای کوچیک شروع ...

اهوم

تا الان که با دوستام قطع ارتباط کردم سر اینکه بخاطر یسری حرفاشون اذیت میشدم و نمیتونستم به اسم شوخی بهشون نگاه کنم

لازم نیست دلتو از سنگ کنیفقط باید همیشه اولویت خودت و خانوادت باشهاگه دلسوزی میکنی واسه خودتو و اونا ...

درست میگی

ولی واقعا حرصم در میاد

وقتی به رفتارای بابام و مامانم فکر میکنم

همیشه یجوری انگار اولویت شون بقیه بودن

اهومتا الان که با دوستام قطع ارتباط کردم سر اینکه بخاطر یسری حرفاشون اذیت میشدم و نمیتونستم به اسم ش ...

خوبه 

کلا هی با خودت تکرار کن من تنها پشتوانه های زندگیم خدا و خودم هستم نه کس دیگه 

اصلا از کسی هیج چیز انتظار نداشته باش و به کسی هم زیاد خوبی نکن 

درست میگیولی واقعا حرصم در میادوقتی به رفتارای بابام و مامانم فکر میکنمهمیشه یجوری انگار اولویت شون ...

از رفتارای مامان و بابات یاد بگیر که چیکار کردن که اینجوری شد؟ چی باعث شد بقیه ازشون سو استفاده کنن؟ 

به بدیایی که دیگران کردن لازم نیست فکر کنی و تکرارشون کنی... یاد بگیر و بگذر... اگه مداوم رفتار های آسب زننده شون رو یاد آوردی کنی ممکنه کینه ای بشی...