2777
2789

برای معلمی 

از کجا شروع کنم چه منابعی رو بخرم که هر سال تغییر نکنه آخه می‌خوام سال ۱۴۰۵ امتحان بدم کاملا آروم و بدون عجله بخونم 

کدوم کتاب هارو بخونم که تا اون سال تغییر نکنه؟؟ ممنونم راهنمایی کنید 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز عنوان قشنگ تر هم می‌شد انتخاب کرد🌷حداقل توهین به خودتون کردین

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دوست عزیز عنوان قشنگ تر هم می‌شد انتخاب کرد🌷

چرا مگه چشع🥴

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

بسه دیگه خوردن غذای زن!! شوهرت بره اشپزی یادبگیره و کاراشو خودش بکنه 

این چه تفکریه دختر ، شوهرت برا تو کار میکنه 

اگه میخوای مستقل بشی اصلا چیز بدی نیست خیلی ام خوبه به فکر ارتقا خودتی ولی این مدل بیان کردن خیلی زشتو نامناسبه

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

الان مشکلت با خوردن پول شوهرت بود؟

چرا به حاشیه می‌چسبید ⁉️ 

بسه دیگه خوردن غذای زن!! شوهرت بره اشپزی یادبگیره و کاراشو خودش بکنه این چه تفکریه دختر ، شوهرت برا ...

😑😑قانع شدم واقعا 

اصن ببین اونموقع ازمونی در کار هست یا نه امسال ک هی گفت این ماه و اون ماه اخرشم هنوز ک هنوزه دفترچه ...

نه هر سال الکی میگن امسال آزمون نیست ولی میگیرن 

چرا مگه چشع🥴

مستقل شدن بد نیست اتفاقا خیلی هم خوبه ولی عنوانتون اصلا قشنگ نبود،حداقلش توهین به خودتون بود،ی جوری گفتین خوردن پول شوهر و خرج کردن انگار وظیفه ی شوهرتون نیست و اینکه شما مگه فقط خونه ی شوهر بخور و بخواب هستین!چرا زحمت های خودتون رو نادیده میگیرین

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

مستقل شدن بد نیست اتفاقا خیلی هم خوبه ولی عنوانتون اصلا قشنگ نبود،حداقلش توهین به خودتون بود،ی جوری ...

اره گلم راست میگی 🧡