2777
2789
عنوان

شوهر الکلی و عرق خور

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 46 پست
اره تاحالا نگفتم کلا ۹ ماه عروسی کردمحتی دست روم بلند کرده

این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشیدن بیزار میکنه اصلا به اجبار نمونید زندگی و جاهایی که دوست ندارین بمونین رها باشین نفس بکشین تصمیم به هدف رهایی گرفتین اصلا معطل نکنیداجرا بزارین قدم بردارین محکم ومطمعن باشین بهترین روزها وخوب هم هست ولی نمانید اگه دوست ندارین جداشین رهاشین به خدا اعتماد کن آسمون آبی زیبا به هیچکس متعلق نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تصمیم جدی بگیر یبار بترسونش برو تا دادگاه

۳ ماه پیش ۴ روز خونه بابام بودم عرق خورد رفت اظهارنامه فرستاد گفت شوهر کرده میره خونه باباش😭😭😭😭من چه بدبختم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اونم دلش به طلاقه

هروقت مست میکنه میگه طلاقت میدم

منم میگم باشه دادگاه میبینمت

مستیش که میپره اصلا به رو خودش نمیاره

اظهارنامه ام فرستاد گفت من زنمو دوست دارم بگید بیاد خونه 

درصورتی که قهر نبودم

فقط خونه بابام بودم 

حال روحیم بدههه نمیدونم چیکار کنم

متوجم ادم شرمنده میکنن از نوع هم نوع های بی وفایی ها که اسم شون گذاشتن مرد ، دیار عاشقی هم شهر هرت شده  خیلی راحت دل می دزدن ، دل می برن ، دل می شکنن تعهد واذیت هم دارند

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من عاشقش بودم ولی متاسفانه با‌ کاراش دلمو زده

باهاش تکلیف روشن کن اگه به اصلاح شدن محضر تعهد کتبی و وکالت طلاق بده بهتون اگ گفت نه مهریه تو دادخواست بزن اجرا بزار