2777
2789
عنوان

بنظرتون بدله

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 38 پست
والا من 6ساله دارمش ازش ب عنوان جای حلقه ای استفاده کردم تا امشب ک دنبال کش مو بودم این از دستم افتا ...

نه جسارت نباشه کلی و دوستانه گفتم بهتر بود داخلش رو خوب نگاه میکردی یا به صاحب خونه یا ساکن قبلی همون موقع اطلاع میدادی که چیزی جا گذاشته 

احتمالا ارزش داشته که اینجوری پنهون کرده وگرنه کی بدل رو اینجوری پنهون می‌کنه اگر عتیقه یا قیمتی باشه که دیگه احتمالا دسترسی برای پس دادنش به صاحبش برات سخت یا غیر ممکن باشه به هر حال تهش برای خودت میمونه 😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جسارت نباشه کلی و دوستانه گفتم بهتر بود داخلش رو خوب نگاه میکردی یا به صاحب خونه یا ساکن قبلی همو ...

من زنگ میزدم میگفتم یه تیکه پلاستیک اینجا جا گذاشتید میخایدش یا نه چقدر عجیبید شما. شما ی قوطی رب خالی تو خونت باشه زنگ میزنی ب صابخونه بگی قوطی رب مونده  . ب هر حال نظرتون محترمه 

من زنگ میزدم میگفتم یه تیکه پلاستیک اینجا جا گذاشتید میخایدش یا نه چقدر عجیبید شما. شما ی قوطی رب خا ...

مقایسه ات که درست نیست قوطی رب و پلاستیک با جعبه مخصوص جواهرات خیلی فرقشه در هر حال عزیزم من تاکید کردم که  ( دوستانه نظرم رو گفتم ) بهتر بود اینکارو میکردی ( اطلاع می‌دادی یا با دقت نگاه میکردی مطمئن میشدی خالیه که مدیون نشی و بعد دیگه برای خودت میشد ) نگفتم عمدی برداشتی یا هر چیز دیگه ای 

فقط یه لحظه خودم رو جای اون شخص ( صاحب اصلی ) گذاشتم و بهش حق دادم که در جریان قرار بگیره فقط همین ( چون تجربه این چنینی با کمی تفاوت از ماجرای شما داشتم ) به هر حال نه گاردی نسبت بهت دارم نه برات قراره تصمیم بگیرم خودت مختاری هر کاری دوست داری و فکر میکنی درسته انجام بده موفق باشی عزیزم🌼