2777
2789
عنوان

بنظرتون بدله

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من متاهلم بچه هم ندارم 6سال پیش مستاجر بودم تو خونه صاب خونه پیدا کردم اون جا حلقه ای رو و برش ...

با این توصیفات که اگر قیمتی باشه و برداشتی که کلا کار درستی نکردی .

درسته تا الان نمیدونستی داخلش چیزی هست ولی همون موقع که جعبه رو حتی به نیت خالی بودن برداشتی هم درست نبوده

موقعی که جعبه رو برداشتی داخلش رو نگاه کرده بودی ؟ توی نگاه اول چیزی داخلش معلوم نبود ؟ 

اگر اینطوری باشه احتمالا قیمتیه که خیلی توی دید نبوده 

با این توصیفات که اگر قیمتی باشه و برداشتی که کلا کار درستی نکردی . درسته تا الان نمیدونستی داخلش چی ...

والا من 6ساله دارمش ازش ب عنوان جای حلقه ای استفاده کردم تا امشب ک دنبال کش مو بودم این از دستم افتاد و شکست بعدم بینش اینا بود کامل پنهون شده بود اخه چه قصد و قرضی داشتم 😑

مرسی از راهنماییت عزیزم

فک کنم سنگ عقیق باشه زیاد ارزش خاصی نداره ولی میتونی بدی طلاساز برات با طلا قاب بسازه ....حالا نشون طلافروش بده ولی به نظرمن رنگ رخساره خبر می‌دهد از سر درون😅

فک کنم سنگ عقیق باشه زیاد ارزش خاصی نداره ولی میتونی بدی طلاساز برات با طلا قاب بسازه ....حالا نشون ...

اگه اینجوره ک کلا نمیبرم ضایع شم برگردم خودم استفاده میکنم چون فوق العاده زیباست مخصوصا اون رنگ سبزش