2777
2789

یکساله ازدواج کردن. خودشون دو روز قبل خبر دادن که میان خونمون .دختر خانم اقوام نزدیک همسرم هست و شوهرش رفیق صمیمی همسرم .خیلی متاسف شدم که جلوی ما دعواشون شد .دوستان خوبی بودن که از دست دادیم .

زوج مذهبی بودن که فانتزی های جالبی داشت مراسماشون. 

من خودم ظاهرم شاید زیاد مذهبی نباشه ولی افکارم بهشون نزدیکه .دختر خانم رو خوب می شناختم .دختر باسواد با اخلاق مهربون و خوش مشرب و بسیار معتقد .

همسرش رفیق همسرم بود که خیلی قبولش داشت .

اینا تو خونه ما اصلا به هم نگاه نمی کردن .کاملا مشخص بود مشکلی هست .تا اینکه شوهرش چایی رو از رومیز برداشت و بهش گفت سرد شده عزیزم و برد به سمتش .ولی ایشون خیلی بد نگاه کرد و با اشاره بهش فهموند که نمیخواد .

بعد شوهرش برای خودش میوه پوست گرفت و بهش تعارف کرد و دوباره ایشون با عصبانیت خیلی آروم گفت بس کن دیگه .گوشی شوهرش زنگ زد و گوشی نزدیک خانوم بود .گوشی برداشت و ریجکت کرد .و اینجا دیگه همسرش عصبانی شد .گفت مراقب رفتارت باش .طوری که دیگه ما نمی تونستیم وانمود کنیم که نشنیدیم .

بعد فهمیدیم مادر شوهرش بوده و ریجکت کرده و همین همسرش رو عصبانی کرده .

همسرم با صدای خیلی آروم بهش گفت چته بابا

گفت هیچی روزگار من سیاه شده سر هیچ و پوچ 

ناسلامتی من شوهرشم .خودتون ببینید رفتارشو 

همسرم گفت بی خیال بابا آروم باش حالا .

آقا آروم شد یهو خانمش با لحن بدی گفت شما لایق بدتر از اینا هستی .

بچه ها من باورم نمیشد همچین لحن و ادبیاتی رو 

این خانم انقدر فهمیده و بانزاکت بود که نگو 

بعد خانمه همه چیزو گفت 

هرچی سعی کردم مانع بشم ولی دیگه نشد و جوری مشکلاتش رو تشریح کرد که فکر نکنم از خجالت‌ کاری که جلوی ما انجام دادن دوباره بخوان با ما معاشرت کنم .

و من واقعا ناراحتم چون خیلی آدمای دوست داشتنی بودن .

رشته تحصیلیمون و افکارمون و شغلشون خیلی نزدیک به من و همسرم بود. البته قبل از اینکه من شغلم رو بنا به دلایلی رها کنم .و از دستشون دادم و ناراحتم 

تحصیلات شعور نمیاره متاسفانه

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما به روی خودتون نیارید بعد از این انگار نه انگار چیزی شده فشار زندگی اعصاب نمیزاره برای آدم تنش ایجاد میشه مهم برخورد شماست که اگه درست باشه باعث خجالتشون نمیشه و رفت امدتون قطع نمیشه ،برای خیلی ها امکان داره پیش بیاد آدمیزاده دیگه رباط نیست هر چقدر کنترل کنن خودشونو بالاخره فشار زیاد به همشون میریزه

حالا مشکلشون‌چی بوو

از نظر این خانم آقا وانمود کرده که مذهبیه و حافظ قرآن ولی دروغ گفته .

و این خانم انقدر این مسائل براش مهم بوده بدون درنظر گرفتن مسائل دیگه درخواست ازدواجش رو قبول کرده .آقا وضع مالیش خوبه .شغل پردرآمدی داره ولی خب خانواده این خانم مولتی میلیارد هستن و این خانم با توجه به سطح خانوادش تو زندگی با این آقا متحمل سختی هایی بوده که به خاطر معیاراش که فکر می کرده این آقا اونارو داره باهاش ازدواج میکنه ولی حالا این آقا از نظر خانم نه اون معیارارو داره نه سطح مالیش به این خانم میخوره .کلا از چشمش افتاده .

شما به روی خودتون نیارید بعد از این انگار نه انگار چیزی شده فشار زندگی اعصاب نمیزاره برای آدم تنش ای ...

هیچی از ارزشای این خانم و آقا پیش ما کم نشده و با نهایت احترام بدرقه کردیم ولی با شناختی که از روحیاتشون دارم گفتم