با یه مشاوری صحبت می کردم راجب اینکه نامزدم ولم کرده رفته و دوستم نداره ، به خانوادم توهین کرده و میخوام طلاق بگیرم . برگشته بهم میگه چرا به طلاق فکر میکنی ؟ در هر صورت مطلقه میشی و حتی اگه باکره هم باشی میگن مطلقه و مردای بچه دار یا مردای مطلقه یا اونا که زنشون مرده میاد میگیرتت 😭 درسته واقعیت رو گفت ولی دلم خیلی شکست از این که یه نفر زندگیمو به تباهی و سیاهی کشوند 😔
دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشاور ❌ خرفت عهد بوقی ✔️اول بگم کلی مطلقه حتی با بچه هم هستن که با مجرد یا یه مطلقه خوب ازدواج کردن ...
میگه بیاین زوج درمانی گفتم اصلا نامزدم رو پیدا نمیکنم نمیدونم کجاس چیکار میکنه. اون ولم کرده میگه عیب نداره پیش میاد از این اتفاقا. حیفکه نتونستم خوشبخت بشم 😔
خیلی فرق داره وقتی شناسنامت سفید باشه یعنی هیچ اتفاقی نیفتاده.مگه قراره زن قوم و خویش بشی که اونا میدونن.ایشالا با یک غریبه که درکش بالا هست ازدواج میکنی
میگه بیاین زوج درمانی گفتم اصلا نامزدم رو پیدا نمیکنم نمیدونم کجاس چیکار میکنه. اون ولم کرده میگه ع ...
مگه خوشبخت فقط توی یه سن هست و فقط با یه نفر هست، به خدا فقط کسایی که بیماری دارن یا عزیز درجه 1 شون فوت میکنه حق دارن توی یه غم بمونن وگرنه یه پسر ارزشش رو نداره
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
دیگه امیدی به زندگی ندارم . زندگی من تموم شد. من فقط میتونم در حسرت یه زندگی آروم که دیگران دارن بمو ...
برو بابا شانس آوردی همین حالا جدا میشی.دو سال دیگه به این روزات میخندی.مگه دنیا همین امروزه.هزار بالا و پایین داره.روزگار تغییر میکنه.بخت جدید نصیبت میشه.روحیتو حفظ کن گلم.به اتفاق خیلی خیلی عادی داره می افته.فکرتو عوض کنی راحتتری.محکم استوار و مصمم برو جلو.از آینده نترس که هدیه زیباتری در راهه
مگه خوشبخت فقط توی یه سن هست و فقط با یه نفر هست، به خدا فقط کسایی که بیماری دارن یا عزیز درجه 1 شون ...
بخدا بخاطر پسره ناراحت نبستم . از بختم ناراحتم از اینکه آیندم به قول این مشاور هیج و پوچ میشا ناراحتم. حرف مردم نعذابم میده ، آینده نامعلوم عذابم میده . وگرنه این آدم ارزش نداره