2777
2789
عنوان

دخترایی که ریاضی فیزیک‌ خوندن‌ یا میخونن کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 38 پست
وا همه قراره معلم بشن مگه

نه قرار نیست معلم بشن 

اما رشته ریاضی تمام رشته های دانشگاهیش مهندسیه که خودم خوندم بازار کار جالبی توی کشور ما نداره 

اگر کشوری مثل المان چین کره یا حتی قطر این رشته ها رو بخونی محشره یا بتونی مهاجرت کنی 

اینجا از دکترا مهندسی کار تکنسین میکشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من سال ۹۷ کنکور دادمالان ترم ۴ ارشد مکانیکم تو یکی از سراسریای تهرانسال دیگه هم امتحان نظام مهن ...

دقیقا درسته

بعد ببخشید این درسته که میگن ممکنه بورسیت‌ کنن؟

یا به این سادگیا‌ نیست؟

نه قرار نیست معلم بشن اما رشته ریاضی تمام رشته های دانشگاهیش مهندسیه که خودم خوندم بازار کار جالبی ت ...

خب آره حرفتون درست ولی جمله ( فقط انسانی فرهنگیان و دبیری) منظور دیگه ایی میرسوند .

خب آره حرفتون درست ولی جمله ( فقط انسانی فرهنگیان و دبیری) منظور دیگه ایی میرسوند .

والا من هیچ منظوری نداشتم فقط میخواستم بگم بازار کار نداره و نسبت به درآمد ناچیزش خیلی درسای سختی داره 

اما رشته های دیگه مثل فرهنگیان حداقل میدونی از لحظه اول درآمد داری 

دقیقا درستهبعد ببخشید این درسته که میگن ممکنه بورسیت‌ کنن؟یا به این سادگیا‌ نیست؟

آره میکنن

ولی خودت باید دنبالش باشی و رزومه خوب داشته باشی

کلی هم مکاتبه میخواد

اونجوری نیس که مثلا از دانشگاهای آمریکا بیان تو شریف و امیرکبیر دنبال دانشجو بگردن و ببرنش😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزیزم اینجا هیچی نصیبت نمیشه من خودم تجربی ام و عقیده دارم اول علاقه بعدشم استعداد یعنی اگر با دروس تخصصی ارتباطی نداری کم میاری و باید قبول کنی که ریاضی و فیزیک و هندسه و شیمی هستش درضمن نسبت به بقیه رقبا خیلی کمتره و میتونی نتیجه مطلوب رو بگیری تو کنکور.. اما کمی بازار کارش پراکنده نیست