2777
2789

میخوام ریاضی فیزیک بخونم چند تا سوال دارم ازتون

ازش راضی بودین؟درسا چطور بود سخت بود؟الان چه کاره این؟ تو دانشگاه چی خوندین؟قبولی از کنکورش‌ سخته؟

خیلی درگیر‌ این موضوعم‌ ممنون میشم اگر کمکم کنید

رقابت کمه قبولی تو کنکور اسونه یسال خوندم تغییر رشته دادم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین رقابت توش کمه و خوب بخونی رتبه خوبی می تونی کسب کنی . ولی چیزی که اهمیت داره بازار کارش بعد فارغ‌التحصیلیته ، اگه یه فامیل یا آشنایی داشته باشین که تورو استخدام کنه ، خوبه 

ولی ببین بعد اینکه درست تموم شد چطور می خوای کار پیدا کنی

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

اره من الان فوق مهندسی برق قدرت دارم اما تقریبا کار نیست اگرم باشه حقوق ناچیز اگر سرمایه داشته باشی ...

اها پس مناسب نیست؟

خودمم‌ چند نفری دیدم که همشون معلم شدن یا از این رشته به نتیجه ای نرسیدن

والا من سال ۹۷ کنکور دادم

الان ترم ۴ ارشد مکانیکم تو یکی از سراسریای تهران

سال دیگه هم امتحان نظام مهندسی میخوام بدم که کار طراحی داشته باشم

و دکتری هم میخوام بخونم

والا نظرم اینه اگه تو دانشگاهای برتر مهندسی نخونی فایده خاصی نداره برات

نظریه نامحبوبیه ولی خب همینه دیگه...چه میشه کرد؟

مهندسای موفق خیلی کمن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه