2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم تعیین جنسیت با زنه نه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 70 پست
هم زن هم مرد در این قضیه دخیل هستند مرد xو yمیده و رحم زن هم با اسیدی بودن یا قلیایی بودنش یکی از ای ...

عزیزم اخه بعضی مردا کلا کروموزوم y ندارن😕😕😕😕😕اکثرا مشکل از این دسته هست

که مجبورن با ivf یه y از توی میلیون ها x پیدا کنن لقاح بدن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اخه بعضی مردا کلا کروموزوم y ندارن😕😕😕😕😕اکثرا مشکل از این دسته هستکه مجبورن با ivf یه y از ...

اسپرمی به نام ایکس یا  وای اصلا وجود نداره و دکترا نمیتونن تشخیص بدن  وقتی جنین تشکیل شد یه سلول ازش برمیدارن میبینن دختره یا پسر   آی وی اف کردم  میدونم 

مرد یدونه کروموزومyداره یدونهxخانم دوتا xداره مونده کدوما باهم لقاح پیدا کنن پس تعیین جنسیت حتما با ...

عزیزم من یه تاپیک در این رابطه پست کردم لطفا بخونید

چون دلیل منطقی تری برای رد این نظریه عنوان کردم.

عزیزم من یه تاپیک در این رابطه پست کردم لطفا بخونیدچون دلیل منطقی تری برای رد این نظریه عنوان کردم.

تو تاپیک گفتین به محیط رحم بستگی داره خب اسپرم يه ماده هایی داخل خودش داره اون محیط رو قلیایی میکنه و اینکه فقط یدونه اسپرم میتونه داخل لوله رحم به تخمک برسه و پوشش لقاحی دورش تشکیل ميشه که اسپرم دیگه ای نمیاد اینا دلیل علمیشه و من اعتقاد دارم هرچی خدا بخواد اونه چون حتی اون اسپرمی که لقاح میکنه هم شانسیه کدوم باشه

:)

تو تاپیک گفتین به محیط رحم بستگی داره خب اسپرم يه ماده هایی داخل خودش داره اون محیط رو قلیایی میکنه ...

گلم حرف منم علمی بود 

طول عمر تخمک از اسپرم کوتاهتره، 

طول عمر کروموزوم y هم از کروموزوم x کوتاهتره

از طرفی کروموزوم y ضعیف تر و سبک تر از x هست و علی رغم اینکه سریعتر از x برای رسیدن به تخمک حرکت می‌کنه، سریعتر هم از بین میره

بنابراین اگر اقدام در حوالی تخمک گذاری (یعنی نیمه ی سیکل) انجام بشه، شانس لقاح کروموزوم y و تخمک و پسر شدن جنین بیشتر میشه

و هرچقدر اقدام با فاصله دورتری از تخمک گذاری انجام بشه، شانس لقاح x و تخمک افزایش پیدا میکنه، چون x مدت زمان بیشتری برای رسیدن به تخمک زنده می‌مونه

در نتیجه موقعیت رحم خانم و فرایند تخمک گذاریش نقش قابل توجهی در تعیین جنسیت جنین داره که اصلا قابل کتمان نیست

و در آخر : آنچه تو خواهی نه آن می‌شود، هرچه خدا خواست همان می‌شود❤