2777
2789
عنوان

نگرانی های دورا بارداری

857 بازدید | 18 پست

من از اول که باردار شدم هر چی حرف منفی شنیدم همش نگران شدم نکنه بچه ی منم چیزیش بشه کیا مثل من بودن الان همش نگران زایمان زودرسم نگرانم بلایی سر بچم بیاد با اینکه همه‌چی نرمال بوده تا الان کمکم کنید

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش

من تا بود ترس خارج رحمي داشتم بعدم ترس نداشتن قلب الانم ترس سالم نبودن ترس سقط شدن ترس هزار تا چيز خيلي خوب دركت ميكنم

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبي عزيزم طبيعيه نگران نباش من حالا بعد از دنيا اومدن هم يه لحظه كه تو اتاق تنها ميذاشتمش ميگفتم الان ميرم نگاه ميكنم ميبينم طوريش شده

عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم

منكه از دادم ميگفتم دروغه حامله نيستم 

رفتم سونو گفتن قلبش تشكيل شده بازم باورم نشد 

الان از غربالگري ميترسم كه جوابش خوب نباشه😟😂

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
منكه از دادم ميگفتم دروغه حامله نيستم  رفتم سونو گفتن قلبش تشكيل شده بازم باورم نشد  الا ...

منم‌همینطور دقیقا بهم گفتن پوچه اولش بعدشم گفتن مشکوک به سندرم داون آمینو سنتز کن که‌نکردم اصلا به غربالگری اهمیت نده همش چرت و دروغه من از یه دکتر خیلی خوب شنیدم 

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش

منم دوران بارداریم در حد مرگ استرس داشتم.سر هر سونو و ازمایش میمردمو زنده میشدم.تا اخرین لحظم این استرسارو داشتم بعد ب دنیا اومدنشم ی جور دیگه...زردی و ...الانم هی استرس دارم چرا دندون در نمیاره😑مادرا طفلکیا همه همینجوری ان دیگه همیشه استرس بچه هاشونو دارن.ولی خوب ۹۹ درصدشم بی مورده