2777
2789
عنوان

عکس شام😍نذری😍و⬅️تفریح😉😍بهار😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 20249 بازدید | 284 پست
خوشمزه ست دلمه؟

بد نبود ولی خب مثل خونگیا نیست 

من ۲سال بود دلمه نخورده بودم🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب عکسایی بهار جون 

نوش جونت ✨

گوش بشه بچسبه به تنت 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بد نبود ولی خب مثل خونگیا نیست من ۲سال بود دلمه نخورده بودم🤕🤕

میخواستم بخرم گفتم اول بپرسم ببینم خوبه یانه زیاددیدم توفروشگاه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
چجوری درست کردی من آلبالو یخ زده دارم بد میشه؟!؟

منم با البالو یخ زده درست کردم فداتشم، نه بد نمیشه

آلبالو رو با کمی آب و شکر پختم ، نه خیلی که له بشه، و اینکه ابش کشیده بشه

گوشت قلقی هم جدا سرخ کردم و در نهایت لایه ب لایه بین برنج ریختم و دم کشید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من البالو پلو درست کردم ، رفته بودم خرید کنسرو دلمه دیدم اونم‌ خریدم😁

تو‌ که محشری😍😍عالیههههههه😍😍😍😍

هرچی بگم کم گفتم واقعا عالی شدههه😍😍😍😍😍😍

نوش جونتون عزیزدلممم😍😍❤️❤️😘😘🫂🫂🌷🌷🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

میخواستم بخرم گفتم اول بپرسم ببینم خوبه یانه زیاددیدم توفروشگاه

من اولین بار بود اینجا میدیدم، ترکیه ای بود

تو‌ که محشری😍😍عالیههههههه😍😍😍😍هرچی بگم کم گفتم واقعا عالی شدههه😍😍😍😍😍😍نوش جونتون عزیزدلممم ...

فدای محبتت بشم مهربونم😍🥰😍🥰 مرسی قربونت برم🥰

نووش جان

ممنونم مهربون🥰

منم با البالو یخ زده درست کردم فداتشم، نه بد نمیشهآلبالو رو با کمی آب و شکر پختم ، نه خیلی که له بشه ...

مشکل اینه آلبالو دارم گوشت ندارم🥴😆😆😆

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت