2777
2789
عنوان

عکس شام😍نذری😍و⬅️تفریح😉😍بهار😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 20249 بازدید | 284 پست
بله قابل خوردن برای ولنتاین بود اینامن ایران نیستم قربونت برم، سرچ کن برای قیمت و جاهایی ک دارن

@toranjbano  

عزیزم راستی خواستم بهت بگم تو روز نور قشنگی میفته رو میز عکس های اون موقعت رو خیلی دوست دارم♥️

یه راهنمایی هم میخواستم 

شما برای خودتون دو نفر پیمانه ات چقدره؟ 

مثلا حبوبات آش؟ 

حلیم ؟ 

برنج؟ 

قیمه؟ 

و اینکه دور ریز غذا داری؟؟؟؟ 

و اینکه یه غذا رو چندمرتبه گرم میکنی که دوباره بخوردیش؟ 

من هرچی میپزم خیلی میشه نمیدونم چکارشون کنم 

لطفا دقیق میگی پیمانه هات ممنونم♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@toranjbano عزیزم راستی خواستم بهت بگم تو روز نور قشنگی میفته رو میز عکس های اون موقعت رو خیلی دوست ...

مرسی فداتشم لطف داری، چشمات قشنگ میبینه🌸🌸

ببین من همسرم ناهار میبره به خاطر همین در واقع برای ۳ نفر غذا درست میکنم

برنج ۲.۵ پیمانه 

حلیم گندم و برای هر نفر ۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری و گوشت هم حدود ۱۰۰ گرم یا کمی بیشتر

حبوبات آش برای هر نفر از هر حبوبات ۲ قاشق غذاخوری

قیمه ، لپه برای هر نفر ۳ قاشق غذاخوری

اصلا نمیمونه که گرم کنم، هرروز غذا درست میکنم، فقط همون یک وعده که همسرم میبره🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی فداتشم لطف داری، چشمات قشنگ میبینه🌸🌸ببین من همسرم ناهار میبره به خاطر همین در واقع برای ۳ نفر ...

واااای من از حبوبات لیوانی میپزم 😆😆

پس باید قاشقی در نظر بگیرم 👌👌

انواع آش و سوپ خیلی دوست دارم یه دنیا😮 حجمش میشه پس باید فقط از قاشق استفاده کنم مرررسی 😘😘

عزیزم غذاهای غیربرنجی رو هم شوهرتون میبره سخت نیست؟؟؟ مثلا آش رشته و حلیم 

نمیریزه 

واااای من از حبوبات لیوانی میپزم 😆😆پس باید قاشقی در نظر بگیرم 👌👌انواع آش و سوپ خیلی دوست دارم یه ...

من همه رو با قاشق پیمانه میکنم اینجوری اندازه میشه🥰🥰 آش و حلیم نه، ولی غذاهای نونی دیگه مثل خوراک لوبیاسبز، کشک و بادمجان، خوراک بادمجان، کتلت، کوکو و... رو میبره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من همه رو با قاشق پیمانه میکنم اینجوری اندازه میشه🥰🥰 آش و حلیم نه، ولی غذاهای نونی دیگه مثل خوراک ...

عزیزم واقعا کدبانویی از ته دل میگم 

حس خوبی میدی💞 

و واقعا نمونه یه خانم هنرمند 

هم تحصیلکرده ای 

هم ذوق اشپزی داری😍 اشپزیات از دور دوست دارم 

غذاهای غیرایرانی هم درست میکنی؟ 

اصلا علاقه ای بهش دارید؟ 

من همه رو با قاشق پیمانه میکنم اینجوری اندازه میشه🥰🥰 آش و حلیم نه، ولی غذاهای نونی دیگه مثل خوراک ...

راستی تو لیستت تو غذا بادمجونی گفتی 

من دیوووونه وار عاشق بادمجونم😍😍

مامانم هروقت میپرسه غذا چیه 

یه چیزی با بادمجون باشه میگه چرااااا انقدر بادمجون 😜😜

راستی در مورد خوراک بادمجان منظورت یتیمچه است؟ 

همون که بادمجون و سیب زمینی و گوجه است؟ 

من یه سوال ازش دارم 

قبلا بادمجون تکه شده رو یه تفت میدادم 

بعد بهش سیب زمینی خرد شده+ گوجه+ و رب سرخ‌شده اضافه میکردم 

انقدر خوشمززرره میشد 

الان اصلا دیگه اون مزه رو نمیده نمیدونم دلیلش چیه ؟ بادمجونا طعمشون فرق داره؟ 

تازه بعضی دستورها دیدم اصلا برای یتیمچه بادمجونش رو حتی تفت هم نمیدن

ولی میگن خیلی خوشمزه شد 

اخه تفت ندی که بادمجون تو خوراک رنگش سیاه مبشه و یه حالت لاستیکی👉👉

ببین میتونی ایراد کار رو بهم بگی 😘😘

اون حالت لاستیکی چکار کنیم اینطور نشه؟ 

عزیزم واقعا کدبانویی از ته دل میگم حس خوبی میدی💞 و واقعا نمونه یه خانم هنرمند هم تحصیلکرده ای هم ذو ...

مرسی فداتشم شما به من لطف داری🥰😘

ممنون🙏🙏

بله خیلی کم درست میکنم اما راستش چون بدغذا هستم ترجیحم غذاهای امتحان شده و خوش عطر و بوی خودمونه😘🫠

راستی تو لیستت تو غذا بادمجونی گفتی من دیوووونه وار عاشق بادمجونم😍😍مامانم هروقت میپرسه غذا چیه یه ...

من دو مدل درست میکنم یکی خوراک بادمجان که شما گفتی که من بهش مرغ یا گوشت هم اضافه میکنم یکی هم خوراک مرغ و سبزیجات ک قطعا تو تاپیک هام پیداش میکنی ک اونم بادمجان و کدو داره، ولی اصلش همونه ک شما گفتی...

من بادمجان و سرخ میکنم تا حالا ب این روش ک شما میگی امتحان نکردمک

مرسی فداتشم شما به من لطف داری🥰😘ممنون🙏🙏بله خیلی کم درست میکنم اما راستش چون بدغذا هستم ترجیحم غذ ...

اصلا کیف کردم لیست غذا تماما اصالت ایرانی😍😍 خیلی برام جالب بود تو یه کشور دیگه باشی اما اینطوری ایرانی وار اشپزی کنی 

اخه هرچی ولاگ از ایرانی های جای دیگه میبینم میگن خیلی از مواد برای غذا ایرانی در دسترس نیست یا از ایران با خودمون اوردیم👉 یا اینجا از یه چیزی مشابه اون استفاده میکنیم دقیقا همون اینجا نیست 

اصلا کیف کردم لیست غذا تماما اصالت ایرانی😍😍 خیلی برام جالب بود تو یه کشور دیگه باشی اما اینطوری ای ...

من بعضی مواد و از ایران میارم مثل سبزی قرمه سبزی و بعضی ادویه ها ولی اینجا مغازه ایرانی هست حتی عرب و ترک، همشون مارک های ایرانی و دارن

من دو مدل درست میکنم یکی خوراک بادمجان که شما گفتی که من بهش مرغ یا گوشت هم اضافه میکنم یکی هم خوراک ...

عزیزم ببخشید انقدر پست فرستادم 

چندبار پست غذات دیده بودم خیلی دوست داشتم باهات گفتگو کنم 😚😚

اخی دلم اروم شد😄😄

مثلا پست شیرینی هات بودا عکسش تو شب با نور لامپ بود 

میخواستم بگم مثل اکثر پست هات با نور روز بگیر 

میزت در عین سادگی بدون تشریفات به دل میشینه 

نمیدونم  حس مثبت خودت باعثشه 

یا اشپزیت حسش منتقل میشه 

خلاصه ♥️♥️ 

فقط یه چیز دیگه بگم دیگه اخریشه🙏🙏

شما رژیم رعایت میکنی؟ 

از هر غذایی چه مقدار میل میکنی؟ 

اینم دقیق بهم میگی 

مثلا از برنج 

از غذای سرخ شده

از نون 

از خورشت 

واقعا ممنون🙏♥️

عزیزم ببخشید انقدر پست فرستادم چندبار پست غذات دیده بودم خیلی دوست داشتم باهات گفتگو کنم 😚😚اخی دلم ...

مرسی از این همه لطف و محبت و انرژی خوبت مهربون🥰😍ممنونم کلی حس خوب گرفتم

قبلا بله،‌ اما‌ الان تو دلی دارم و رژیم تعطیله راستش 🤣🤣 یه دخمل شکمو تو دلم دارم 🤪🤪

مرسی از این همه لطف و محبت و انرژی خوبت مهربون🥰😍ممنونم کلی حس خوب گرفتمقبلا بله،‌ اما‌ الان تو دلی ...

ای جونم 😍

لطفا از روزمرگی هات از خریدهات برامون بذار

قابلیت بلاگری داری 😍😍

تو رژیم که بودی  بهم  میگی چقدر از برنج و نون و خورشت وکلا از هرچیزی چقدر  مصرف میکردی؟ 

ای جونم 😍لطفا از روزمرگی هات از خریدهات برامون بذارقابلیت بلاگری داری 😍😍تو رژیم که بودی بهم میگ ...

راستش قبلا زیاد تاپیک میزدم اما از اونجایی که اکثرا بچه ها میان توهین میکنن و دعوا راه میندازن خیلی کم تاپیک میزنم...برای همینم همه تاپیک هام قفله🫤🫤🥺🥺

سوالت اخه خیلی کلی هست اینا بستگی ب قد و وزن و میزان فعالیت و تعداد وعده های غذایی هم داره، ولی من قبل بارداری فقط وعده صبحانه و شام و داشتم، ب جای ناهار همیشه میوه میخوردم، هرروز یک ساعت پیاده روی

برنج معمولا ۵ یا ۶ قاشق، خورشت ۳ تا ۴ قاشق، غذای نونی هم با نون سبوس کامل یه کف دست نان....