2777
2789

خب فرهنگیان با دیپلم میری دیگه 

کنکور میدی قبول میشی میری دانشگاه فرهنگیان 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان همیشه با دیپلم دانشجو میگرفته..

آزمونش اردیبهشته

امسال دیگه نمیشه ثبت نام کرد باید بمونی سال بعد یعنی کنکور ۴۰۵

شرط سن هم ۱ مهر ۸۱

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فرهنگیان همیشه با دیپلم دانشجو میگرفته..آزمونش اردیبهشتهامسال دیگه نمیشه ثبت نام کرد باید بمونی سال ...

عه واقعا یعنی این خبر دروغه؟شماواقعامطمعنین

بعدم منظور من اینه ک باآرمون استخدامی برمیدارن یانه

باکنکور نه

عه واقعا یعنی این خبر دروغه؟شماواقعامطمعنینبعدم منظور من اینه ک باآرمون استخدامی برمیدارن یانهباکنکو ...

با آزمون استخدامی اگه دیپلم باشی فقط مستخدم میتونی بشی ن معلم 

آزمون استخدامی لیسانس میخواد

کنکور فرهنگیان دیپلم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

گفتن لایک کنید

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

با دیپلم که هیچ جا استخدامی نداره😐

دیپلم اگه داری باید مرتبط با کنکور فرهنگیانی که میخوای باشه 

و معدل نهاییت هم بالا باشه چون تاثیر ۶۰درصدی داره

اون لیسانس بود که میگفتن یه آزمون میدن ماده ۲۸بهش میگن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ن خب اینطوری نیس انگارمیگن باآزموناستخدامی میری

با ازمون استخدامی فقط دیپلم ،کارکن مدرسه میگیرن از اون خدماتبا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با دیپلم که هیچ جا استخدامی نداره😐دیپلم اگه داری باید مرتبط با کنکور فرهنگیانی که میخوای باشه و معد ...

من الان متولد ۱۳۸۰/۸/۱۹هستم معدلممم سال ۹۹گرفتم‌شد ۱۷و۴۳

من میتونم سال بعدتواین آزمون شرکت کنم؟