2777
2789

من شیش ساله عروسی کردم قبلش چیزی از شوهرم ندیدم ولی پارسال بهم خیانت کرد با یکی از اقوام نزدیک که خب اون پا نداد منم فهمیدم و خواستم طلاق بگیرم که گریه و التماس کرد و گفت تکرار نمیشه و منم بخشیدم اونم گفت هرچی بخوای بت میدم ازون موقع گوشیاش دستمه بدون منم دم در نمیره سروقت میره سرکار و میاد هرچی بخوام نه نمیگه و قربون صدقم میره و عاشق بچس الان اومدم مطب دکتر برا اقدام ولی یه ترسی تو دلمه که نکنه دوباره اینکارو کنه میشه یکم بهم دلگرمی بدین؟

فک نکنم‌ تکرار کنه حسم اینو بهم میگه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میگی؟

اره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نمیدونم واقعا دیگه چ جوری کنترلش کنم

مگه میشه کنترل کرد؟!

فقطازش بخواه چیزی بنامت بزنه تا بچه دار شی.

بگو همیشه ترس خیانت کردن دوبارت رو دارم. باید چیزی بنامم بزنی تا مطمئن شم منو دوستم داری.

مگه میشه کنترل کرد؟!فقطازش بخواه چیزی بنامت بزنه تا بچه دار شی.بگو همیشه ترس خیانت کردن دوبارت رو دا ...

یه خونه داریم که سندش فعلا تو رهنه گفت میزنم به نامت طلاهم میخره پولم میده کلا چیزی کم ندارم گفتم حق طلاق بده گفت نه قبول نمیکنه