2777
2789
عنوان

دوستای عقده ای یا حسود

91 بازدید | 5 پست

دوستای من عجیبن اصلا شانس ندارم تو دوست ، فکر کن دو هفته است داریم دایم باهم چت میکنیم ،بعد ریل برای من فرستاده پایینش پیام ، جواب پیامش رو دادم ،نتم ضعیفه بود فقط پیام اومده بود امروز دیدم ریل هم فرستاده ، بعد سه تا ریل فرستادم براش فقط سین زده که تلافی کنه 😂تلگرامم پیامم‌و سین نزده !

یا یک دوست صمیمی دارم خب من ب این افراطی محبت و توجه میکنم و اینکه ۱۰ماهه جداییم حضوری کنار هم بودیم توجه باز از سمت من زیاد بود یعنی مثلا زنگ میزدم جواب نمی‌داد بعد پیگیری نمی‌کرد حالا ی جاهایی خوب بود خودشو خوب نشون میداد ولی خب بیشتر از سمت من بود برای بقیه هم همینجوری بود مثلا من اینهمه براش همه جوره همه کار میکردم بعد حرفی که میزد که همتون برا ی من مثل همین یا مثلا تو کلاس هیچوقت هیچکس برای مد جای نمی‌گرفت در صورتی که من اینکارو میکردم 

مثلا اگ من توجه نکنم یهو میبینی قطع رابطه میشه و من دوست ندارم ،با بقیه دوستاشم مثلا دوسال یکبار پیامه

مثلا  ی دختره بود همش پیش من بود تو خوابگاه و از بقیه بد می‌گفت که اونا اینجورین و فلان و تازه من خیلی سطح بالا تر از اونا بودم اونا خیلی فرهنگشون پایین بود ،بعد حالا همین دختره که شب پیش من بود فرداش می‌رفت پیش اونا تو کلاس میشست یا اگ من چیزی میگفتم میخواست جلوی اونا منو زیر سوال ببره !

باادمهای زیادی جدیدا سعی کردم در ارتباط نباشم ولی اینایی که مثلا انتخاب کردم دوست باشن اینجورین !

ی دختره بود از بچه های مدرسه اممون ، تو اینستا همش قربون صدقه عکسام می‌رفت کلی اصرار کرد برم خونش ، رفتم کادو هم بردم خوش هم گذشت کلی از بقیه بد گفت ولی که فلانی اونجوری بوده و ... 

بعد مثلا عکس گذاشته من ریپلای قلب براش فرستادم فقط لایک کرده و دگ عکسامو لایک نمیکنه !!درصورتی که قبلاً رو هر غکسم هزار تا ریپلای میزد 

من می‌دونم بعضی جاها اشتباه دارم اما آدمهای اطرافم عجیبن نه ؟

درگیر چه چیزایی هستی

حالا چه تحفه ایه سین زدن نزدنش فرقی کنه

اگه دوست واقعی باشه سین بزنه نزنه بهت دری وری بگه خوب حرف بزنه هیچ فرقی نداره چون ته دلت مطمئنی جایی که لازمش داشته باشی به دادت میرسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تو زیادی مهربونی♥️🤗♥️ که ترکشون نمیکنی ،بذارشون کنار آدمهای سمی فقط هدفشون آزار و اذیته اگر حرفی یا حرکتی مخالف خواسته شون انجام بدی بهت حمله میکنن گروهی هم که مد شده چند نفر جمع میشن مثلا خیلی خفنن👺👹👺☠️☠️☠️از این دوست نماها فاصله بگیر دختر گل 🌹🌹💖🌹🌹

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳